Mall Braila
 • Despre voucherele cadou Brăila Mall

  Schimbă-ţi experienţa de shopping cu VOUCHERELE CADOU Brăila Mall!

  Dacă eşti în căutarea cadoului potrivit, Brăila Mall vine cu veşti bune. Oferă-le celor dragi libertatea de a alege cu voucherele cadou Brăila Mall, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care ȋţi vor mulţumi.

  Dacă vorbim despre cadouri, posibilităţile sunt nelimitate. Magazinele din Brăila Mall vin cu propuneri pentru aniversarea celor dragi, sărbători sau orice moment ȋn care ȋţi doreşti să dăruieşti: haine şi accesorii ȋn tendinţe, cele mai practice articole sportive, jucãria mult aşteptatã.

  Poți alege dintre patru tipuri de vouchere: 30 lei, 50 lei, 100 lei si 200 lei şi le pot achiziţiona de la Biroul de Informaţii Brăila Mall.

 • Termeni si conditii de utilizare

  Lista magazinelor poate suferi modificări în orice moment. Pentru a avea acces la cele mai noi informații, vă rugăm să consultați pagina în aceeași zi în care doriți să folosiți cardurile cadou.

   Contravaloarea unui card cadou reprezintă echivalentul sumei înscrise pe acesta.

   Cardul cadou nu poate fi preschimbat în bani, schimbat şi nici răscumpărat.

   Nu sunt acceptate cardurile cadou pentru plata cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea cardurilor folosite. Nu este necesar că valoarea produselor cumpărate să fie aceeaşi cu valoarea cardului. Diferenţa va putea fi plătită cu cash sau cu cardul, în funcţie de politica magazinului participant.

  ✓ Cardurile cadou pot fi combinate pentru a obţine valoarea dorită. Clienţii pot plăti întreaga sumă cu carduri sau pot achita diferența de bani.

   Cardurile cadou pot fi utilizate pentru a achiziționa orice produs din magazinele participante.

   Cardurile cadou nu sunt valabile în cazul în care nu au aplicate holograme sau dacă holograma prezintă deteriorări de orice fel.

   Falsificarea cardului cadou constituie fraudă.

 • Locații în care pot fi folosite voucherele cadou

Mergi la secțiune