Trăiește magia Crăciunului la Brăila Mall! | Mall Braila

De Sărbători, Braila Mall se transformă într-un loc magic. ✨

Din 4 decembrie, trăiește magia Crăciunului! Cumpără de minimum 200 lei, scanează bonul în aplicația SPOT, secțiunea: "Răzuiește și Câștigă” și câștigi garantat: urși de pluș Marionnaud, urși de pluș Smiki sau vouchere Tucano. 🧸

În plus, te înscrii automat în tragerea la sorți pentru unul dintre marile premii: cameră foto și hârtie pentru fotografii sau un TV Led Samsung.

Pregătește-te pentru atmosferă feerică, decorațiuni de poveste și o mulțime de surprize. 

Te așteptăm cu:  

🎁 PREMII ÎN APLICAȚIA SPOT

Bucură-te de cumpărături în perioada 4 - 27 decembrie, scanează bonurile de minimum 200 lei în aplicația SPOT, secțiunea: "Răzuiește și Câștigă” din aplicația SPOT (în maximum 48 de ore de la emiterea acestora) și câștigă premii garantate* sau prin tragere la sorți: camere foto sau un TV Led Samsung.

*Premiile garantate se revendică la Biroul de Informații și se acordă în limita stocului disponibil. Consultă regulamentul campaniei.

Dacă nu ai încă aplicația SPOT, descarc-o acum din App Store sau Google Play, selectează Braila Mall ca mall favorit, creează-ți cont complet și vino la Biroul de Informații să primești premiul garantat.

🎄 ATELIER DE PICTAT GLOBURI, în 9 decembrie, între orele 17:00 -18:00, zona Cinema City.

🎀 SERVICIU GRATUIT DE ÎMPACHETARE CADOURI, în perioada 3-5 decembrie și 21 -23 decembrie, intervalul orar 16:00 -19:00.

Te așteptăm la Brăila Mall!

Data evenimentului

4 Dec. 2023 06:00 - 27 Dec. 2023 18:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment