Copiii descifrează misterele piramidelor egiptene la Brăila Mall

ultimele regulamente publicate

25/04/2016

Copiii descifrează misterele piramidelor egiptene la Brăila Mall

Echipa Egiptul Antic invită copiii într-o fascinantă călătorie în universul educativ al civilizaţiei egiptene

  În perioada 06 Mai – 5 Iunie 2016, Brăila Mall – cel mai mare centru comercial din zona Brăila – Galaţi găzduiește evenimentul Egiptul Antic – o aventură plină de surprize în lumea civilizației egiptene, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Expoziția se află pentru prima oară în România și își propune să le aducă celor mici misterele egiptene într-o formă interactivă și ușor de înțeles. La finalul călătoriei, copiii vor primi un certificat de egiptolog.

În fiecare zi, în baza rezervărilor, echipa Egiptul Antic îi întâmpină pe cei mici cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute, unde copiii vor afla informaţii esenţiale despre una dintre cele mai importante civilizaţii din epoca antică.

Copiii vor intra în spiritul Egiptului Antic încă din primele minute ale experienţei, când sunt costumaţi în faraon sau Cleopatra. Noile roluri dau startul unei călătorii inedite într-o lume mistică, unde pot vizita piramidele, vor descoperi artefacte în nisip, vor descifra puzzle-uri şi hieroglife, vor cunoaşte sarcofagul şi viaţa lui Tutankamon – cel mai cunoscut faraon al Egiptului. De asemenea, copiii vor lua parte la construcţia unei piramide în miniatură şi vor învăţa cum au fost construite acestea în antichitate.

Distracţia însoţeşte micii curioşi în fiecare punct al expoziţiei – copiii vor face cunoştinţă cu celebrele mumii şi vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit, iar camera comorilor îi va întâmpina pe micuţi cu o serie de surprize. Pozele haioase vor întregi reţeta de succes pentru o porţie de învăţare distractivă.

Lecţia încurajează învăţarea interactivă, prin joacă, în timp ce machetele piramidelor, costumaţiile şi puzzle-urile transformă cursul într-o experienţă distractivă. Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializaţi pregătiţi să răspundă tuturor întrebărilor celor mici.

Biletul pentru expoziție are un preț de 10 lei și va putea fi achiziționat de la Caseria Patinoarului din incinta Brăila Mall. Pentru rezervări, solicitările se transmit către adresa de mail: eveniment@braila-mall.ro sau la telefon 0757 540636.

Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, biletul de intrare va avea o reducere de 10%.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe braila-mall.ro sau pe Facebook Brăila Mall  https://www.facebook.com/BrailaMall

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait