Naturlich

Decorațiuni Interioare • Deschis

Când vine vorba despre mobilier şi decoraţiuni, vom răspunde mereu Natürlich! la toate solicitările clienţilor noştri. Natürlich – mobilier und decoraţiuni s-a dezvoltat treptat, de-a lungul a 20 de ani de colaborare strânsă cu parteneri străini. Astăzi, magazinul de mobilă online Natürlich oferă clienţilor săi produse şi servicii de rigoare germană.
Conceptul Natürlich integrează mai multe categorii de mobilier, de la dormitor până la bucătărie, camere de zi, sufragerii, tapițerie, camere de tineret, puțin office și decorațiuni, toate cu un design deosebit, modern sau clasic pentru toate gusturile. Practic e un concept integrat.
Echipa Natürlich este formată din oameni specializaţi – dinamici, compacţi, determinaţi, cu un nivel de profesionalism ridicat care au ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor în materie de mobilă şi obiecte decorative.
Viziunea noastră urmăreşte schimbarea imaginii serviciilor din această industrie printr-o abordare diferită a relaţiilor cu clienţii, noi scoatem „nu” din conversaţii şi îl înlocuim cu Natürlich!

Te aşteaptă Luni - Sâmbătă : 09:00-21:00 Duminică : 09:00-21:00

Telefon(+4)0239654543 Emailbraila@naturlich.ro

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait