SUMMER SALE: Acceptă provocarea Brăila Mall!

După vacanță, cel mai așteptat moment al verii sunt… reducerile!

Anul acesta, la Brăila Mall te provocăm cu mult mai mult de atât. Ți-am pregătit o mulțime de surpize în sezonul reducerilor de  vară. Pe lângă reduceri, bineînțeles!

Dacă te pregătești pentru vacanță sau vrei să doar să te relaxezi în cel mai fresh loc din oraș,  Brăila Mall reprezintă destinația perfectă pentru tine și întreaga familie. Noi vă așteptăm cu:

 

✓ Super premii la shopping!

Vara aceasta, cumpărăturile din Brăila Mall sunt câștigătoare! În weekend-urile 7-9 iulie și 14-16 iulie, cumpărăturile îți pot aduce cele mai frumoase premii. La cumpărături de minimum 200 Lei (pe 1 sau 2 bonuri fiscale) participi la tombola verii unde poți câștiga abonamente la Untold, patine, bratari fiteness, boxe portabile si multe alte surprize.

Aventurează-te în lumea cumpărăturilor, descoperă reducerile verii și reînnoiește-ți garderoba de vacanță cu cea mai bună selecție de magazine și mega reduceri de vară.

 

Iată doar câteva:

H&M: reduceri de până la 50%

1

MUSETTE: până la 30% reducere

2

OPTIBLU: 50% reducere la a doua pereche de ochelari

3

CCC: până la 50% reducere la colecția de vară

4

C&A: până la 50% reducere

5

HERVIS: până la 50% reducere

6

Mai multe reduceri -> AICI

980-x-450

Mai multe detalii-> AICI

castigatori_10 iulie

castigatori_17 iul

Citește regulamentul complet -> AICI

 

✓ Evenimente cu și mai multe reduceri!

În weekend-ul 7-9 iulie ești invitat special la SUMMER SALE PARTY, cea mai așteaptată petrecere a reducerilor. Atât îți spunem acum: se va lăsat cu multe reduceri, muzică bună și… o mulțime de suprize pentru tine. Și o cabină foto, între orele 17:00-20:00, să pleci cu cea mai frumoasă amintire!

Pe pe 8 și 9 iulie, începand cu ora 18.00, Trupa CandyBar a pregătit un show de zile mari!

 

✓ Surprize și noutăți pe care le așteptai de mult!

Vara Brăila Mall nu vine doar cu reduceri și evenimente, ci și cu o mulțime de surpize și noutăți fresh, pe gustul tău. Îți dăm un singur indiciu: Cinema City îți aduce noutăti. Când?

 

Urmărește-ne pe site și pe pagina de Facebook Brăila Mall pentru a afla primul noutățile!

 

Prinde cele mai bune reduceri, descoperă noutățile și bucură-te de evenimente toată vara la Brăila Mall!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Brăila Mall sau verifică aici calendarul de evenimente!