Seara perfectă este alături de prieteni

Plănuiţi o seară în care să vă strângeţi toţi la un joc sau doar o discuţie? Pe lângă voia bună, dar şi ca un susţinător al ei, nu uitaţi să luaţi vinul. La Crama Murfatlar din Brăila Mall aveţi oferte de care să vă bucuraţi împreună.

Cum plănuiţi să vă distraţi împreună? Iată recomandările noastre, alături de vinul potrivit:

Un joc de cărţi:

oferta-vin-vrac-braila-mall-crama-murfatlar1 - Copy

Sunt atât de multe jocuri de cărţi, încât gaşca se va decide asupra unuia care să mulţumească pe toată lumea. Care este preferatul vostru: Whist, Rentz, 358, Macao?

Dar acum… ce vin ar merge pentru o competiţie aprinsă? O Fetească Neagră, care să îndulcească puţin atmosfera creată între jucătorii mai înfocaţi.

Seară de film:

oferta-vin-vrac-braila-mall-crama-murfatlar2 - Copy

Din fericire, de filme bune nu ducem lipsă. Fie că alegeţi comedie, thriller sau dramă, un vin alb demisec nu trebuie să lipsească, pentru ca peisajul să fie complet. Cea mai bună variantă este Cramposie, demisec, cu o aroma ce ne duce cu gândul la munte, pe timp de primăvară.

Board games:

oferta-vin-vrac-braila-mall-crama-murfatlar3 - Copy

Competiţia se va întinde pe mai multe ore, iar seara de jocuri se va transforma în noapte de jocuri. Cu ce vă hidrataţi? Merlot & Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagră, un vin dulce, care poate fi combinat cu o gamă variată de gustări este alegerea adecvată. Pentru că şi cei mai rezistenţi ostaşi vor cădea pradă gustului aromat.

Discuţiile se vor lungi şi vor deveni mai interesante cu un Cabernet Sauvignon, roşu, demisec.

oferta-vin-vrac-braila-mall-crama-murfatlar4 - Copy

Haideţi să să vă faceţi proviziile de vin vrac la Crama Murfatlar din Brăila Mall. Vă aşteptăm cu cele mai bune preţuri!