STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Pe 25 noiembrie se poartă Fashion Black Friday!

22 noiembrie 2016
1900x850

Reduceri.

Surprize.

Răsfăț.

 

Pe 25 noiembrie te așteptăm la Brăila Mall cu toată familia pentru un Black Friday de neuitat!

 

La Fashion Black Friday, reducerile sunt multe și mari pentru ca tu și familia ta să vă luați tot ce aveți pe listă, la cele mai bune prețuri. Ți-ai completat lista cu tot ce vrei să îți aducă Moșul? Nu mai este nevoie să aștepți Crăciunul ca să îți îndeplinești toate dorințele. Am pregătit o mulțime de oferte în magazinele tale preferate, care te vor întâmpina cu prețuri mici, mici de tot. Uite doar câteva dintre ele:

oferte-reduceri-fashion-bf

Profită de ofertele magazinelor de Fashion Black Friday, fă-ți plinul de dorințe la prețuri reduse și lasă-te surprins de Brăila Mall: primești o cafea cu Baileys din partea casei. Vino cu bonul de cumpărături de minimum 100 Lei (pe cel mult 2 bonuri fiscale) la Biroul de Informații și ai ocazia să fii primul servit cu inovația Baileys. Cafeneaua Segafredo e cel mai potrivit oaspete pentru a te bucura de noutatea momentului.

site-001

Citește regulamentul complet AICI.

 

Surprizele nu se opresc aici! Știm că shopping-ul este obositor, așa că ți-am pregătit clipe de răsfăț. Oferă-ți o pauză între 2 oferte și vino la Beauty Corner-ul special amenajat pentru tine. Te așteptăm cu ședințe gratuite de makeup și hairstyling, alaturi de MARIONNAUD si OLIVIA HAIRSTYLE. Alături de rochia aia pe care ți-ai luat-o sau plănuiești să ți-o iei, vei arăta ca scoasă din reviste.

untitled-001

 

Ne vedem pe 25 noiembrie la Brăila Mall pentru Fashion Black Friday!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre, urmărește-ne pagina de Facebook,abonează-te la newsletterul Brăila Mall sau verifică aici calendarul de evenimente!

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of