Jocuri educative pentru tabletă pe care copilul tău o să le adore

Ești îngrijorat că micuțul tău petrece prea mult timp pe tabletă? Poți folosi acest lucru în avantajul lui, oferindu-i acces la jocuri educative. Primul pas este să vii la magazinul Flanco în Brăila Mall și să alegi tableta perfectă la un preț special!

Where’s my water 2 (5-10 ani)

Jocul îi va pune mintea la contribuție în încercarea de a aduce apa către simpaticul crocodil. Cel mai bine este să îl încerce pe tableta eStar Beauty cu ecran HD, de 7 inch și o memorie de 8 GB, pe care o găsiți la reducere în magazinul Flanco.

estar_beauty_white-flanco-braila-mall

Basme și povești

Aplicația poate fi downloadată din Google Apps și aduce în mâinile tale cele mai frumoase și mai cunoscute povești, care îl vor încânta cu siguranță pe cel mic.

Utok i700 Ultra are o memorie de 16 GB, spațiu perfect pentru cele mai bune basme din toată lumea.

utok_i700_ultra_fata-Flanco-braila-mall

Math Ninja (8+ ani)

În acest joc va trebui să se folosească de rezolvările unor probleme de matematică pentru a lupta împotriva personajelor negative. Pasionații de calcul nu vor avea nicio problemă în acest mic război.

Lenovo A7-30 are o greutate de doar 327 g și dimensiunea perfectă pentru a fi pusă într-un buzunar atunci când cel mic decide să ia o pauză de la jocul numerelor.

lenovo-a7-30-negru-braila-mall-flanco

BrainPOP Featured Movie (10+ ani)

https://www.youtube.com/watch?v=ppzzegvTupM

Pentru copiii ce cunosc limba engleză, aplicația va aduce zilnic un filmuleț educativ, pe baza căruia vor da un test pentru a-și verifica nivelul la care și-au însușit informațiile.

Lenovo IdeaPad A7600 va asigura redarea clipurilor la cea mai înaltă calitate, astfel încât curioșii jucători vor oferi mereu răspunsurile corecte.

lenovo-flanco-braila-mall-oferta

What’s the Difference? (+5 ani)

find-the-difference-oferta

Mai multe variante ale acestui tip de joc sunt disponibile în AppStore sau Google Play, tot ce trebuie cel mic să facă este să înceapă să ochească diferențele.

Allview Viva H7 are un sistem de operare care îi permite micului tău detectiv să nu se cramponeze în detalii tehnice.

viva_h7_allview-1