Idei pentru împodobit bradul

Cu toții așteptăm nerăbdători Crăciunul, în fiecare an. Bucuriile care vin odată cu el sunt nenumărate: toată familia la un loc, cadouri dăruite și primite, masa copioasă cu bunătăți alese, gătite acasă.

Împodobirea bradului este un eveniment memorabil de fiecare dată. Ne-am gândit să îți dăm câteva idei pentru alegerea decorațiunilor, care vor completa perfect atmosfera de sărbătoare.

Bradul tradițional

Alege să împodobești bradul în culorile tradiționale ale Crăciunului. Roșul, auriul și argintiul sunt culorile care reprezintă cel mai bine această sărbătoare.

Screen Shot 2017-12-18 at 13.37.56

 

Bradul colorat

De ce să alegi câteva culori pentru decorații, când le poți alege pe toate! Colorează-ți bradul în nuanțele curcubeului, toate pe rând.

Screen Shot 2017-12-18 at 13.38.04

 

Bradul de poveste

Un Crăciun ca-n povești este unul încare afară totul este alb și pur. Dacă îți place această atmosferă, poți alege să îți decorezi bradul cu globulețe și luminițe în culori „înghețate”.

Screen Shot 2017-12-18 at 13.38.13

 

Împodobește-ți bradul cu decorațiile care îți plac cel mai mult. Te așteptăm în magazinele de decorațiuni din Brăila Mall pentru a le alege pe cele care ți se potrivesc și îți dorim să trăiești un Crăciun ca-n povești!