Cum arată pantofii sport pentru orice ocazie

Fiecare zi vine cu noi provocări pentru care te pregătești din timp. Perechea perfectă de pantofi te poate face să pășești mai ușor peste orele agitate și te aduc înapoi la ceas de seară în confortul propriei case. Treci pe la magazinul Various Brands din Brăila Mall să vezi colecție de toamnă/iarnă, unde te așteaptă câte o pereche pentru fiecare plan pe care ți l-ai făcut alături de partener.

 

Pentru o noapte în club

1 2

Asortați-vă cu o pereche de Converși de piele, care vor ține umezeala la distanță în vreme de toamnă. Perfecți pentru o noapte petrecută în club, care se termină cu o plimbare agale spre casă.

 

Toată ziua prin oraș

3 4

Trebuie să alergați prin oraș, de la un magazine la altul, la părinți, în vizită și seara la o cafenea. Cu siguranță că aveți nevoie de pantofi sport care să vă ofere un echilibru pentru întreaga zi.

 

O vizită la sală

5 6

Ai abonament la sală? Este timpul să profiți de el, iar o pereche nouă de adidași s-ar putea să îți ofere exact motivația de care ai nevoie.

 

Ziua în care te simți perfect

7 8

Perfect aranjat în metrou, pe drum, la muncă sau înapoi spre casă, modelele Nike transmit un mesaj clar: ești pus pe fapte mari.