Cu Brăila Mall eşti Gata de Şcoală!

Eşti gata de prima zi de şcoală? Pregătirile încep încă din vară pentru ca tot anul să meargă bine. Între 28 august şi 13 septembrie trebuie să fii prezent la Brăila Mall. Nu punem absenţe, dar asigurăm distracţie pentru toată familia, oferte şi preţuri reduse!

Back-to-school-braila

Ore de weekend

Şcoala este mai amuzantă când are loc sâmbăta şi duminica… iar orele sunt acoperite de zâmbete şi amuzament! În fiecare weekend din această perioadă ţi-am pregătit o mulţime de surprize, care mai de care mai educative şi mai pe placul tău. Hai la târgurile de articole pentru şcoală şi fă-ţi proviziile de rechizite la preţuri special îmbrăcate în uniformă. Avem o mulţime de modele dintre care să alegi, aşa că sigur vei găsi ceva care să îţi atragă atenţia.

rechizite-braila-mall 

Ateliere creative

Pe lângă oferte, ca să fii cel mai bun elev, te aşteaptă şi ateliere creative, unde îţi vei pune imaginaţia la treabă. Haide să îţi faci prieteni şi să înveţi multe, multe lucruri interesante. Dacă îţi foloseşti creativitatea, cine ştie ce ai putea crea doar cu puţină îndrumare? În plus, când va începe şcoala, tu vei fi deja obişnuit să ai un program în care afli informaţii noi şi utile.

ateliere-creatie-braila-mall

Competiţii de şah

Pentru pasionaţii de şah avem pregătită un concurs care va declara cine este Regele jocului. Ai timp până pe 5 septembrie să îţi exersezi mişcările, să pui pionii la treabă şi să porneşti la cucerit noi teritorii. Ce mutare va da primul Şah Mat?

shutterstock_85782823

Gaşca Zurli strânge la un loc toţi iubitorii de petreceri

Trupa de năzdrăvani talentaţi se opreşte pe 11 septembrie la Brăila Mall, spre încântarea tuturor prichindeilor. Cu mic cu mare, ne vedem la un spectacol care să te facă să râzi cu poftă.

 gasca-Zurli

Truli, Clopoţel, Fetiţa Zurli şi Zdrăngănel sunt doar câteva dintre îndrăgitele personaje care te vor întâmpina la Brăila Mall. Talentata gaşcă aduce un show cu de toate, de la magie până la teatru:

cei-trei-purceluși

Sau muzică:

Tot ce trebuie să faci este să fii prezent, gata pentru distracţie şi aplauze.

După aşa o enumerare de surprize şi evenimente care strigă voie bună, te mai chemăm odată la Brăila Mall să ne pregătim împreună cum se cuvine. Spunem în cor: Gata de Şcoală!