Cele mai tari premiere la Cinema City  

Agentul de la U.N.C.L.E

Doi agenţi internaţionali din tabere diferite, CIA şi KGB, trebuie să îngroape securea războiului şi să lucreze împreună pentru a opri o organizaţie criminală internaţională. Aceasta plănuieşte să destabilizeze ordinea mondială, ameninţând cu arme nucleare şi tehnologii de top. Cei doi foşti rivali pot ajunge în organizaţia secretă printr-o singură sursă, fiica unui om de ştiinţă dispărut.

Sinister 2

Povestea horror-ului Sinister continuă cu o nouă peliculă ce are premiera săptămâna aceasta. Bughuul, spiritul întunericului, îşi continuă expansiunea asupra personajelor terifiate. O familie se află în mare pericol, ameninţată de Bughuul şi ajutoarele sale, copiii-fantomă.

În lipsa raţiunii – Avanpremieră

Woody Allen revine pe marile ecrane cu o nouă poveste, care urmăreşte un profesor de filozofie încărcat de îndoieli. Este prins în mijlocul unui trio amoros, între Rita, o profesoară a cărei căsnicii eşuate o împinge în braţele unui alt bărbat, şi Jill, prietena cea mai bună a lui. Cea din urmă este îndrăgostită de excentricul Abe, iar micile lui nebunii o atrag şi mai mult. Totul se schimbă când cele două aud doi străini conversând, ceea ce conduce la o decizie tranşantă a profesorului.

Hitman: Agent 47 – Avanpremieră

Atunci când tehnologia este implicată în crearea unui asasin, acesta devine o adevărată maşină de ucis. Agentul 45 nu este cunoscut decât după ultimele două cifre din codul de bare tatuat pe ceafă. Ţinta lui principală este o corporaţie ce e pe cale să îi descopere secretul şi care plănuieşte să dea naştere unei armate de ucigaşi cu puteri nebănuite.

Nu uita că până pe 31 august, la Cinema City din Brăila Mall, poţi câştiga unul dintre cele 850.000 de premii!