Cele mai bune filme sunt la Cinema City

Vibrează cu mine

Zac Efron apare în rolul lui Cole, un tânăr care își dorește o carieră în lumea muzicii. Odată ce îl cunoaște pe James, care îl ajută să se descopere și să evolueze, viața lui se schimbă radical. Cole se îndrăgostește de iubita protectorului său, fiind pus într-o situație delicată. Ce va alege tânărul între iubire și loialitate?

Transporter: Moștenirea

Ca transportator, Frank știe că nu este bine să se implice în lucrurile care nu țin de el. Pe acest teren mizele sunt mari și un pas greșit ar putea strica totul.

Bărbatul este angajat de Anna, însă descoperă rapid că totul a fost un truc. Aceasta i-a răpit tatăl pentru a îl obliga să o ajute într-o misiune ce plănuiește să doboare un grup de traficanți de persoane din Rusia. Frank nu se va opri de la nimic pentru a-și salva tatăl din situația periculoasă în care se află.

Albinuța Maya. Filmul

https://www.youtube.com/watch?v=_yzJWFW7IcM

Maya este o albinuță năstrușnică, cea care dejoacă regulile stupului. Ea se împrietenește cu viespile de dincolo de luncă și este acuzată, alături de ele, că a participat la furtul Jeleului Regal.

În întortocheata călătorie spre adevăr alături de micuța albină se află doar cel mai bun prieten al ei, Willy.