Cea mai bună şcoală pentru copilul tău

Încă nu ştii ce program să îi organizezi copilului vara aceasta? Sau pur şi simplu, îţi doreşti ceva mai interactiv pentru micuţi decât joaca în faţa blocului?

Copiii care au o pauză de învăţare prea mare pe parcursul vacanţei de vară pot pierde progresul înregistrat în timpul anului şcolar. Pentru a preîntâmpina acest efect, e recomandat ca orice copil să aibă parte de activităţi atractive care să-i antreneze mintea şi pe durata vacanţei!

Vino la Şcoala de vară organizată de Brăila Mall şi Fast Track Kids! În fiecare sâmbătă, până pe 22 august, începând cu orele 17:00 vă aşteptăm la atelierele tematice.

Atelierele au rolul de a-i face pe cei mici să iubească procesul de învăţare şi să descopere cu bucurie activităţi gândite special pentru a dezvolta cele 5 competenţe necesare în viaţă: comunicarea, creativitatea, gândirea critică, spiritul de echipă şi încrederea în sine.

1 august: Intrăm în Calea Lactee – învăţăm constelaţiile şi legendele lor şi cum putem să le identificăm dintre mii de stele.

8 august: Pofteşte în Studioul de artă! Învăţăm despre formă, culoare şi curent artistic cu Matisse, Van Gogh, O’Keefe, Picasso şi Monet.

22 august: Ne antrenăm cu Spencer care ne pune la sport: baseball, tenis, yoga, ping-pong, golf şi baschet!