Exotiq

Descopera noul trend “chic” doar în magazinul Exotiq!

Tematica magazinului pune in valoare atât stilul casual cât și elegant, pentru femei și bărbați.

Modul în care ne îmbrăcăm reflectă personalitatea fiecăruia, de aceea te așteptăm în magazinul nostru cu cele mai noi trenduri vestimentare.

Alege ce ți se potrivește!

Lensa

Lensa, cel mai apreciat magazin de optică din România, este un brand 100% românesc, imaginat cu pasiune și încredere pentru a oferi o gamă completă de produse și soluții de prevenție, protecție, corecție și îngrijire a vederii.

Lensa are tehnologia necesară pentru a detecta problemele de vedere și un portofoliu vast de produse care acoperă orice nevoie – de la mii de modele de ochelari, până la zeci de lentile de ochelari personalizabile și o gamă variată de lentile de contact.

Lensa înseamnă calitate de excepție prin tehnologii de ultimă oră, personal cu înaltă pregătire și un portofoliu de branduri și furnizori de încredere, de renume mondial.”

TOM TAILOR

TOM TAILOR te așteaptă din 19 decembrie la Brăila Mall!

Brandul TOM TAILOR este, începând cu anul 1999, unul dintre brandurile principale din gama mijlocie de prețuri de îmbrăcăminte. Colecțiile sunt concepute pentru femei și bărbați tineri,moderni, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani.

Ca marcă urbană, TOM TAILOR pune accentul pe sloganul său „Viaţa este un joc, joacă, fii relaxat şi îmbrăcat cu stil”. Brandul TOM TAILOR se adresează clienţilor moderni din mediul dinamic, urban, care doresc să-şi exprime individualitatea şi care sunt caracterizaţi printr-un stil de viaţă activ. Acestor utilizatori din mediul urban, TOM TAILOR le oferă o imagine deosebit de autentică şi de încredere. Aceasta este o imagine caracterizată prin stilul sport, relaxat, natural şi modern.

Prin urmare, brandul TOM TAILOR este o marcă modernă, trendy, elegantă, fabricată din țesături selectate, de înaltă calitate. TOM TAILOR oferă clienţilor anual 12 colecţii diferite

Cropp

Colecţiile Cropp au influenţe pop şi hip-hop, inspirate din graffiti, street art, sport, seriale şi muzică.

Cropp este un brand streetwear care se  adresează tinerilor rebeli, băieți şi fete care trăiesc după propriile reguli şi preferă hainele prin care îşi pot exprima personalitatea.

Ceea ce diferențiază Cropp de alte branduri sunt articolele vestimentare pregătite în colaborare cu ilustratori şi artişti de graffiti din întreaga lume.

Cropp a adoptat o abordare sustenabilă, prin introducerea liniei Eco Aware:  articolele sunt realizate într-o manieră prietenoasă cu mediul înconjurător și se bazează pe reducerea consumului de apă, energie și alte resurse materiale.

BIGOTTI

BIGOTTI oferă întreaga gamă de articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, asigurând ținute complete pentru bărbatul modern și acoperind toate aspectele de zi cu zi, de la casual la elegant.

Cele trei linii principale pot fi experimentate acum și în magazinul din Brăila Mall:

  • Colectia BIGOTTI (vestimentatie business, în stil clasic și smart casual)
  • Colectia EGOBIGOTTI (ținute casual)
  • Colectia ARTIGIANI (ținute clasice, adresate consumatorului sofisticat)