BIGOTTI

BIGOTTI oferă întreaga gamă de articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, asigurând ținute complete pentru bărbatul modern și acoperind toate aspectele de zi cu zi, de la casual la elegant.

Cele trei linii principale pot fi experimentate acum și în magazinul din Brăila Mall:

  • Colectia BIGOTTI (vestimentatie business, în stil clasic și smart casual)
  • Colectia EGOBIGOTTI (ținute casual)
  • Colectia ARTIGIANI (ținute clasice, adresate consumatorului sofisticat)

KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Website

Mizar

Atat tanara indrazneata, cat si femeia de afaceri sigura pe sine, vor gasi in colectiile MIZAR tinute vestimentare care contureaza si evidentiaza cu succes identitatea femeii moderne.

Materialele atent selectate si grija pentru detalii se imbina perfect cu pasiunea echipei de creatie pentru fashion.

Va invitam sa descoperiti in magazinele MIZAR tinuta pentru un eveniment important, o seara cu cei dragi sau o intalnire de afaceri!

Date de contact:

email: braila@vicmod.ro

mobil: 0731 590 588 / 0372 373178

site: www.mizar.ro

Lee Cooper

Lee Cooper este inca din anul 1908 un brand popular in lumea modei si, in special, in cea a denimului autentic. Compania britanica a fost infiintata in zona East End a Londrei, de Morris Cooper, si a ajuns, la nivel global, sa fie un pionier al vestimentatiei casual, perfecta pentru activitati cotidiene, dar si un pionier al denimului de calitate, cu care se identifica de mai bine de 100 de ani.

Datorita acestei pasiuni pentru denim si a dorintei de a fi fidel calitatii, brandul Lee Cooper a ajuns sa fie recunoscut la nivel mondial si sa aiba 40 de parteneri de vanzari in peste 100 de tari. Lee Cooper are peste 4000 de magazine, mai mult de 500 dintre acestea fiind magazine proprii, iar succesul de care se bucura este din ce in ce mai mare, cu fiecare an care trece compania anuntand profit in crestere. Si, chiar daca piesele colectiilor sale sunt perfect ancorate in prezent, Lee Cooper nu uita in niciun an de cei trei piloni pe care si-a construit identitatea: spiritul britanic, cultura muncii si muzica, oferind publicului sau haine care le combina perfect pe toate cele trei.