Naturlich

Când vine vorba despre mobilier şi decoraţiuni, vom răspunde mereu Natürlich! la toate solicitările clienţilor noştri. Natürlich – mobilier und decoraţiuni s-a dezvoltat treptat, de-a lungul a 20 de ani de colaborare strânsă cu parteneri străini. Astăzi, magazinul de mobilă online Natürlich oferă clienţilor săi produse şi servicii de rigoare germană.
Conceptul Natürlich integrează mai multe categorii de mobilier, de la dormitor până la bucătărie, camere de zi, sufragerii, tapițerie, camere de tineret, puțin office și decorațiuni, toate cu un design deosebit, modern sau clasic pentru toate gusturile. Practic e un concept integrat.
Echipa Natürlich este formată din oameni specializaţi – dinamici, compacţi, determinaţi, cu un nivel de profesionalism ridicat care au ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor în materie de mobilă şi obiecte decorative.
Viziunea noastră urmăreşte schimbarea imaginii serviciilor din această industrie printr-o abordare diferită a relaţiilor cu clienţii, noi scoatem „nu” din conversaţii şi îl înlocuim cu Natürlich!

Cador Home

Cador home este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Romania care comercializează porțelan, tacâmuri, produse din cristal, icoane si articole pentru casa. De la un mic magazin in Ploiești, pe parcursul celor peste 20 de ani de experiența, compania si-a extins prezenta in întreaga tara.

Magazinele Cador home oferă o gama variata de cadouri, decorațiuni, produse pentru casa si articole de sezon pentru întreaga familie. Colecțiile noastre includ branduri importante, multe dintre acestea alegând cu încredere Cador home ca distribuitor exclusiv in Romania.

Concentrându-se pe client, compania investește permanent in dezvoltarea gamei de produse, ținând cont de preferințele clienților, de tendințe si de mediu. Oferind soluții eficiente din punct de vedere financiar, Cador home oferă tot mai multor clienți posibilitatea de a-si redecora casele

Obiectivul principal al companiei noastre este ca fiecare client care trece pragul unui magazin Cador home sa aibă parte de o experiență unica, pe parcursul căreia sa identifice si sa achiziționeze produsele potrivite nevoilor lui.

Toate produsele noastre respecta normele bunului-gust, dar in același timp au un caracter de lux si rafinament aparte.

Daca ești in căutarea unui cadou care sa reflecte respectul pe care îl porți persoanei care îl primește sau daca crezi ca locuinței tale ii lipsește acel ceva care sa ii dea sclipirea aparte la care visezi si sa stârnească admirația tuturor celor care îți trec pragul, te invitam sa vizitezi unul din magazinele noastre ca sa îți găsești inspirația!

 

 

WEBSITE

Top Shop

TOP SHOP este magazinul familiei tale, unde găsești cele mai bune produse la prețuri promoționale: DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, SHARK. Punem la dispoziția consumatorilor peste 1000 de produse din diverse game: sănătate, electrocasnice, articole de bucătărie, curațenie, articole de slăbit, frumusețe, încălțăminte, confort, casă și grădină. Aceste produse sunt promovate în special pe canalele TV.

Branduri: DORMEO , DELIMANO ,
WALKMAXX , WELLNEO ,
SHARK