Xpress

Tabac Xpress SRL este compania ce opereaza brandul Xpress in Romania.

Xpress este o retea de magazine in format tabac & convenience, cu un portofoliu de produse format din tigarete, tutun si accesorii, presa, jocuri si produse ale loteriei romane, cartele si vouchere preplatite precum si din alte categorii de produse si servicii complementare mixului principal (carti, bilete transport, jucarii, bauturi racoritoare & alcoolice, cafea, dulciuri, servicii financiare), magazinele noastre fiind situate in centre comerciale moderne sau de afaceri.

Tabac Xpress este o companie cu capital strain si face parte din acelasi grup cu Tabak Polska. Tabak Polska a fost infiintata in 2001 si detine in prezent o retea de peste 170 de magazine in centre comerciale moderne si de afaceri din Polonia.

Conceptul Xpress este modern si complex si se distinge prin claritate in design si organizare, prin calitate si rapiditate in servire, prin oamenii care sunt cea mai importanta resursa a companiei, prin etica, respect si integritate fata de furnizori, angajati si clienti, prin motivatie si pasiune pentru tot ce facem, prin profesionalism si cooperare.

Modelul nostru de business incepe si se termina cu satisfactia clientului.
Ne propunem sa oferim clientilor nostri servire de calitate intr-un mediu ambiant cat mai placut.

Cărturești

De 18 ani redefinim așteptările cititorilor cu privire la librării.

O vizită în oricare dintre spațiile Cărtureşti este o experienţă în sine. Un fel de cameră de zi a întregului oraș, Cărturești reușește să strângă în jurul său o mare familie de cititori. Crește și se transformă în jurul ei. Îi oferă spațiu de desfășurare, rafturi pline de cărți și obiecte care aduc zâmbete pe buze.

 

Creăm spații spectaculoase & prietenoase

Suntem de acord cu Stendhal când spune că frumusețea este promisiunea fericirii. Librăriile Cărturești sunt incluse în multe dintre topurile internaționale care selectează cele mai frumoase librării din Europa, iar Cărturești Carusel a fost numit recent cea mai instagramabilă libărie din lume.

 

Principala noastră realizare este aceea de a fi făcut cititul „cool” din nou.

Am pus la dispoziția cititorilor locuri cu adevărat prietenoase unde să se întâlnească, să discute, să construiască proiecte și nu în ultimul rând să citească. Astfel, în aproape două decenii de experienţă, Cărtureşti a devenit şi un fel de cool curator, adăugând rafturilor sale tot felul de obiecte care ne fac viaţa mai frumoasă: accesorii de lectură sau de ceai, decoraţiuni, obiecte de design, gadgeturi şi produse ingenioase. Aşa am ajuns o destinaţie preferată pentru alegerea unui cadou deştept.

 

Cărtureşti aparţine celor care şi l-au imaginat.

Alături de noi în acest exerciţiu continuu de imaginaţie sunt toţi cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba, discret, vieţi; în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalităţi. Clienții Cărturești sunt cel mai de încredere partener al nostru şi cel mai important comentator al planurilor şi al acţiunilor noastre.

Inmedio

Magazinul Inmedio oferă un spațiu deschis și primitor unde te poți bucura de o selecție vastă de ziare și reviste naționale și internaționale menite să te ajute în dezvoltarea pasiunilor personale! Tot aici vei putea găsi o mulțime de produse și servicii complementare precum tabac, produse culturale și cărți, cadouri, răcoritoare, snacks-uri și dulciuri

Inmedio

Magazinul Inmedio oferă un spațiu deschis și primitor unde te poți bucura de o selecție vastă de ziare și reviste naționale și internaționale menite să te ajute în dezvoltarea pasiunilor personale! Tot aici vei putea găsi o mulțime de produse și servicii complementare precum tabac, produse culturale și cărți, cadouri, răcoritoare, snacks-uri și dulciuri