Accesorii pe care trebuie să le ai în cutia cu bijuterii

Orice femeie trebuie să aibă în cutia cu bijuterii cel puțin un accesoriu statement, din material prețios, atent lucrat, care să dea o notă de eleganță și rafinament în cele mai importante momente din viață.

Am putea crede că dacă avem un stil mai extravagant sau mai puțin elegant, astfel de bijuterii nu ne sunt potrivite. Însă la Splend’or Brăila Mall găsești bijuterii care se potrivesc pentru orice stil vestimetar și personalitate.

 

# Casual

Dacă de obicei adopți un stil casual, lejer, dar cu note de eleganță, atunci îți recomandăm să îți îndrepți atenția spre bijuteriile mici, finuțe și delicate.

Screen Shot 2017-12-18 at 13.09.10

 

Set bijuterii Claire’s Club – Set colier-brățară-inel

 

# Elegant

Dacă prefer stilul elegant și crezi că simplitatea rămâne cel mai sofisticat lucru, atunci orientează-te spre bijuterii cu pietre prețioase mici, cu linii fine și subțiri. Astfel de bijuterii îți vor contura perfect personalitatea, vor da o nota de distincție fiecărei ținute pe care o porți și îți vor pune în evidență farmecul și frumusețea.

Screen Shot 2017-12-18 at 13.09.08

 

Pandantiv Amore&Baci Charms

 

# Prețios 

Hainele sofisticate sunt perfect completate de bijuterii prețioase. Alege-le pe cele cu pietre mari, dar fără opulență. Aurul și platina sunt materiale care îți vor contura perfect stilul rafinat.

Screen Shot 2017-12-18 at 13.09.05

 

Bratara Cacharel Bulle de reve

Lumea eleganței, strălucirii și a feminității te așteaptă să o descoperi la Splend’or Brăila Mall.