3 aplicaţii de telefon pentru un antrenament perfect

Dacă nici aplicaţiile despre care urmează să citeşti nu o să te convingă să mergi la sală, nu ştim ce ar mai putea să o facă! Vremea costumelor de baie e în plină desfăşurare şi portul îţi ajută organismul să producă serotonină, adică hormonul fericirii. Nu ai nicio scuză. Aşa că pune mâna pe telefon şi descarcă una dintre următoarele:

Nike+ Training Club

image036 image037

Îţi setezi un obiectiv şi aplicaţia îţi oferă peste 100 de tipuri de antrenamente care să te ajute să le obţii. Nu-i nimic dacă eşti la început, are programe în funcţie de experienţă. Gratis pe iOS şi Android.

Pump up

image038image039

Cu cât îţi creşti masa musculară mai mult, cu atât o să fii tentat să te pozezi şi să postezi imagini cu tine pe Instagram sau Facebook. E ok, doar că poate foştii colegi de liceu nu vor să vadă non-stop poze cu tine în echipament. Nu-i nimic, s-a inventat o reţea socială special pentru oameni ca tine. Pe Pump Up poţi să îţi urmăreşti evoluţia şi să postezi poze cu tine ca să-i încurajezi pe alţii să-şi atingă scopul. Gratis pe iOS şi Android.

Spring

image040image041

Muzica e foarte importantă la sală, mai ales pe banda de alergat: te motivează şi îţi impune un ritm. Spring este o aplicaţie care creează liste de melodii care au un ritm similar ca să poţi alerga constant. Gratis, pe iOS.

Şi dacă ai deja aplicaţiile, pune-te pe alergat!