Lem's

Decorațiuni Interioare • Inchis acum

Începând cu anul 2004 și până în prezent, bazându-se pe un model de business eficient, similar sistemului tip franciză, LEM’S a devenit cea mai extinsă reţea de magazine specializate în vânzarea de mobilă de calitate superioară. Creat pe principiul “Expoziţia de mobilă din orașul tău”, magazinul LEM’S transmite o stare de spirit: Buna dispoziţie de acasă.
Lem’s este denumirea dată magazinelor din rețeaua de vânzare a produselor fabricii LEMET. Amenajate în standardele firmei și cu un personal calificat, magazinele Lem’s reprezintă garanția că veți găsi de fiecare dată aceeași politică de calitate și aceleași prețuri.
Puteți vedea întreaga noastră gamă de mobilier în magazinul Lem’s din Brăila Mall, unde personalul instruit vă va ajuta la alegerea mobilei care vi se potrivește. Toate modelele pot fi vizualizate și în galeria virtuală de pe www.lemet.ro alături de detaliile tehnice și prețurile unice din rețeaua Lem’s. În magazinul Lem’s veți găsi servicii complete de transport și montaj, servicii suplimentare față de vânzarea mobilierului. Va rugăm sa contactați magazinul Lem’s pentru un calcul exact al acestor servicii.

Te aşteaptă Luni - Sâmbătă : 09:00-21:00 Duminică : 09:00-21:00

Emailbraila1@magazinelems.ro

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait