STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Altex

Tehnologie
TELEFON:
0239 652963 / 0756 073556
ADRESA DE MAIL:
braila-promenada@magazine.altex.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00
NIVEL:
Parter

ALTEX este cea mai puternică reţea de magazine de mare suprafaţă specializate în produse electronice, electrocasnice IT, comunicaţii şi multimedia din România. Este o reţea tânără, dinamică, în plină dezvoltare şi este magazinul destinaţie, lider în varietate, lider în noutate – produse şi tehnologie, lider prin preţurile oferite, cu potenţial deplin de a oferi servicii de retail de cea mai bună calitate precum consultanţă în momentul achiziţiei sau serviciile de creditare.
ALTEX setează noile tendinţe ale pieţei oferind ultimele noutăţi din domeniul IT&C şi entertainment. ALTEX este întotdeauna cu un pas înaintea pieţei, reflectând ultimele tendinţe din domeniu. Prin tot ceea ce face ALTEX inovează în permanenţă. Începând cu conceptul şi designul magazinelor până la gama de produse şi soluţiile de finanţare oferite, ALTEX îşi surprinde în mod plăcut clienţii. Tot ceea ce aduce pe piaţa ALTEX este fundamentat pe competenţa, experienţa şi profesionalismul echipei. ALTEX oferă în exclusivitate produse şi servicii de cea mai bună calitate bazându-se pe o echipă de profesionişti

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of