STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Adam’s by Secuiana

Modă
TELEFON:
0239 652721 / 0746 166804
ADRESA DE MAIL:
magazin29@secuiana.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00
NIVEL:
Parter

„Unicitatea constă în a fabrica pantaloni cu o tehnologie avansată, într-o experienţă de 39 de ani, în a comanda produse complementare de la firme de mare prestigiu şi de a le oferi clienţilor la un preţ accesibil.” Adam’s by Secuiana se adresează unui public-ţintă cu vârsta cuprinsă între 30 şi 55 de ani, interesat de un raport bun calitate-preţ.
Cu o tradiţie şi experienţă de 40 de ani în producţia de textile, Secuiana – una dintre cele mai mari fabrici de pantaloni din România – şi-a orientat activitatea exclusiv către sectorul de piaţă reprezentat de bărbaţi, prin intermediul colecţiei proprii, apărute sub brand-ul Adam’s! Calităţile produselor Adam’s exprimă şi politica generală a companiei, accentul căzând pe calitate, productivitate înaltă, puternică adaptabilitate la cerere şi tehnologie de înaltă calitate, atribute care asigură succesul.
Colecţia proprie Adam’s prin modelele clasice şi elegant-sport, este o îmbinare a noului (materiale cu proprietăţi noi, tratamente special) cu clasicul (calitate), cheia succesului permanent, reprezentând o ofertă de nerefuzat adresată unui segment bine determinat al pieţei de pantaloni. Sport, eleganţi, lejeri, moderni, practici şi eleganţi în acelaşi timp, pantalonii Secuiana sunt perfecţi pentru cumpărătorul tipic identificat, în postura bărbatului de succes, cu un stil vestimentar elegant, modern.

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of