STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Toamna mai purtăm ochelari de soare? Desigur!

28 noiembrie 2017
image7

Te pregătești să îți pui ochelarii de soare în toc, la păstrare până vara viitoare? Nu face asta. Să renunți la ochelarii de soare în sezonul rece nu e doar un fashion faux-pas, dar îți poate afecta și sănătatea ochilor. Nu vrem să fim prea dramatici, așa că îți vom povesti, în 5 motive, de ce e indicat să porți ochelarii de soare toamna și iarna:

#1. Soarele este mai jos

Ziua devine mai scurtă, iar șansele să fii pe afară când soarele apune sunt mai mari. Ce înseamnă acest lucru? Când soarele este poziționat mai jos pe cer, el va străluci direct în ochii tăi sau se va reflecta de pe suprafețele orașului, cauzând orbire temporară sau strabism, ambele periculoase. Ochelarii de soare îți vor proteja ochii și te vor face să te simți mai confortabil.

#2. Protecție împotriva vântului

Când vântul îți bate în față nu este doar incomfortabil, dar îți usucă piele și ochii, cauzând iritare și durere. Ochelarii nu doar ca vor preveni uscarea ochilor, dar îi vor proteja și de eventuale particule pe care vântul le poate aduce în ochii tăi.

#3. Protecție UV

Chiar dacă temperaturile sunt mai scăzute, nu înseamnă că soarele este mai slab. Razele UV sunt la fel de periculoase toamna ca vara. Ochelarii de soare îți vor proteja ochii de pericolele pe termen lung.

#4. Te simți mai protejat

Poți continua să faci activitățile care îți fac plăcere, jogging, ciclism etc. și să te simți confortabil, cu ochelari de soare care oferă protecție împotriva razelor dăunătoare.

#5. E super cool!

Să recunoaștem: ochelarii te fac să te simți cool și trendy. Se potrivesc la orice outfit și orice eveniment la care iei parte.

Nu mai sta pe gânduri! Vino la OPTIblu Brăila Mall să-ți cumperi o pereche de soare care să-ți completeze ținutele de toamnă-iarnă!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of