STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Prinde trendurile pentru geacă și trench de iarnă!

3 ianuarie 2018
trenduri-geaca

Zilele cu temperaturi foarte scăzute sunt aici, așa că geaca și trenciul sunt articolele vestimentare de bază care trebuie scoase la purtare.

Ne aliniem tendințelor fashion și dăm o fugă prin magazinele din Brăila Mall să vedem ce noi hainuțe care să ne protejeze de frig ne recomandă designerii pentru sezonul rece.

Iată propunerile noastre care să te inspire pentru acest nou sezon:

 

# Geaca de pieleScreen Shot 2017-12-22 at 13.59.25

 

Rămâne una dintre piesele de rezistență pe care trebuie obligatoriu să le avem în garderobă, indiferent de stilul vestimentar pe care îl adoptăm de obicei. Geaca de piele este perfectă și pentru zilele nu atât de friguroase, iar atunci când temperaturile se apropie de 0 grade Celsius, putem să completăm geaca de piele cu un pulover foarte gros, căciulă și mănuși, pentru un look cu tente rock foarte chic.

 

#Geaca groasă, de fâșScreen Shot 2017-12-22 at 13.59.32

 

Pentru zilele friguroase, trebuie să avem în dulap geaca de fâș. Acum, să te îmbraci gros nu mai înseamnă să renunți la a mai fi în trend. Iată câteva modele foarte cool și călduroase:

 

# Trenci

Screen Shot 2017-12-22 at 13.59.38

 

Pentru zilele în care ne dorim să fim elegante ori să adăugăm un strop de culoare ținutelor noastre, putem să apelăm cu încredere la un trench. Anul acesta sunt în trend culorile puternice, precum albastrul electric și roșu, dar și nuanțele calde, pastelate – roz pudră, nude sau bej deschis.

Te așteptăm în magazinele H&M, Stradivarius și Bershka din Brăila Mall cu și mai multe haine chic pentru o iarnă în tendințe!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of