STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

TOP 5 fructe de savurat toamna

23 octombrie 2017
image1

Toamna nu vine cu mâna goală, ci cu o mulțime de fructe care să ne îndulcească zilele și să ne pregătească sistemul imunitar pentru sezonul rece. Pentru a ne bucura din plin de beneficiile fructelor, trebuie să le consumăm atunci când e sezonul lor… așa că uită de pepene roșu, zmeură, cireșe, și orientează-te spre fructele specifice toamnei.

Așadar, data viitoare când vii la Carrefour Brăila Mall, pune pe listă aceste fructe de sezon:

  • Struguri

Sunt plini de antioxidanți, precum resveratrol și flavonoizi, reduc riscul de boli de inimă (grație polifenolilor pe care îi conțin) și te ajută să slăbești și să îți menții greutatea, deoarece conțin puține calorii (prin urmare, te vei simți sătul consumând mai puține calorii).

  • Mere

Studii recente arată că merele pot preveni Alzheimerul și proteja creierul de efectele îmbătânirii. De asemenea, oricât de ironic ar suna, merele te ajută atât în cazul în care ai probleme cu sistemul digestiv.

image2

 

Carrefour

  • Gutui

Sunt atât de aromate încât răspândesc în jur un miros îmbietor. De asemenea, sunt și foarte eficiente în neutralizarea sau eliminarea radicalilor liberi, deoarece au un conținut ridicat de antioxidanți. Asta înseamnă risc redus de a dezvolta diferite tipuri de cancer.

  • Prune

Sunt o sursă excelentă de antioxindați (de la vitamina C la fitonutrienți, precum luteina), care luptă cu radicalii liberi și stresul oxidativ, doi dintre principalii factori ai îmbătrânirii premature.

  • Castane

Castanele  sunt foarte bogate în vitamina C, precum și alți antioxidanți care stimulează sistemul imunitar. De asemenea, castanele sunt surse excelente de vitamine din familia B (folați, tiamină) și potasiu, elemente care sunt direct legate de buna funcționare a creierului și a sistemului nervos.

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of