STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor

3 octombrie 2017
MACHIAJ-Cum-sa-te-machiezi-in-functie-de-culoarea-ochilor

Tu știi cum să combini culorile pentru un machiaj perfect al ochilor? Ce faci când vrei să creezi efecte deosebite pe pleoape sau să dai profunzime privirii? Pentru un machiaj complet și reusit, cel mai bun sfat este să nu te limitezi la un singur fard, ci să alegi o paletă bogată în tonuri potrivite ochilor tăi.

 

# Pentru ochi verzi

Ți se potrivesc toate nuanțele care se bazează pe pigment roșu, adică nuanțele de violet, mov și maro roșcat. Pentru a sublinia forma ochilor, la machiajul de seară poți folosi un eyeliner maro sau albastru-prună. Rujul roșu este cel mai indicat pentru femeilor cu ochii verzi, deoarece creează un contrast foarte frumos.

1

 

# Pentru ochi căprui

În cazul ochilor căprui, se pot folosi farduri de orice culoare. Pentru machiajul de zi, indicate sunt tonurile mai deschise, iar în cazul machiajului de seară, tonuri de albastru, violet și verde. Pentru o apariție de neuitat, conturează-ți ochii cu un eyeliner sau un cake eyeliner. Look-ul tău poate fi întregit cu un ruj roșu, violet sau în tonuri intermediare acestei cromatici.

Screen Shot 2017-10-02 at 11.36.10

Farduri de pleoape și ruj – Marionnaud

 

# Pentru ochi albaștri

Dacă ai ochi albaștri, cea mai bună alegere pentru machiajul de zi sunt nuanțele neutre de maro și auriu. Pentru machiajul de seară, poți combina și contura cu mai mult negru. În funcție de ten și culoarea părului, alege rujuri în nuanțe de corai sau oranj.

3

TRUC: Indiferent de culoarea ochilor, folosește iluminator în colțul intern al ochiului și pe arcadă – îți va lumina instant privirea!

Vino în magazinul Marionnaud din Brăila Mall să-ți cumperi fardurile și rujurile care îți pun cel mai bine în valoare culoarea ochilor!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of