STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Checklist pentru un concediu perfect

17 mai 2017
Checklist pentru un concediu perfect

Vara este, fără doar și poate, sezonul vacanței!

La mare, la munte, la bunici sau prin țări străine, fiecare familie își face planuri din timp pentru un concediu perfect. Ne-am gândit să-ți venim în ajutor, pentru că secretul unei vacanțe perfecte e să nu uiți nimic acasă.

În doar câțiva pași poți transforma concediul în cea mai frumoasă amintire de anul acesta:

 

✓ Alege-ți destinația ideală cu o vizită la Christian Tour!

Insula Creta (Grecia), Insula Tenerife (Spania), Mallorca (Spania) sau Thassos (Grecia) se află printre locațiile de top ale acestui an. La insula Christian Tour din Brăila Mall găsești pachete turistice la prețuri foarte bune, care vor aduce marea tucuoaz și nisipul extrafin mai aproape de tine și de familia ta.

1

✓ Asigură-ți bagajul cu valizele Samsonite!

O valiză Samsonite este o investiție în timp: nu te va dezamăgi nici în acest concediu, nici peste ani. Bagajul poate asigura succesul unui concediu reușit, acordă-i importanța pe care o merită. În plus, valizele Samsonite sunt atât de bine compartimentate încât poți să iei toate ținutele pe care ți le dorești, dar și cremele de plajă.

2

✓ Costumul de baie l-ai pus?

Ia-l cu tine de acasă, nu te baza că vei găsi acolo. E posibil să nu, nu peste tot există buticuri în apropierea plajei sau e posibil să-l găsești la un preț exagerat, mult mai mare decât l-ai fi putut achiziționa de acasă. La H&M Brăila Mall găsești opțiuni pentru toată familia:

3

✓ Nu uita de încălțăminte comodă!

În vacanță plimbările pot fi lungi, mai ales în cea de vară. Nu te încurca cu tocuri și pantofi pretențioși, ia încălțămintea în care cu toții vă simțiți cel mai bine.

4

✓ Pune și câteva reviste la pachet!

În funcție de mijlocul de transport ales – autocar, avion sau mașină, călătoria poate dura destul de mult. Chiar și pe avion te ajută să ai câteva reviste la îndemână. Treci pe la Inmedio Brăila Mall și refă stocul de reviste pentru toată familia!

inmedio

 

Gata, ești pregătit pentru un concediu perfect. Vacanță plăcută!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of