STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Masa în familie, mereu la modă

19 mai 2017
Masa în familie, mereu la modă

Cel mai bine este când suntem împreună. În vremurile haotice pe care le trăim, câteodată este greu să petrecem mult timp alături de cei dragi.

Însă un moment în care putem fi toți împreună este la masă. Poate nu ai timp să scoți de fiecare data vesela bună sau să gătești 4 feluri de mâncare, însă, măcar o data pe săptămâna familia trebuie să fie împreună. Și pentru ca timpul petrecut să fie cât de deosebit, îți propunem câteva lucruri care să vă facă timpul mai frumos.

Gătire

Drob sau terrine, cozonac, pască, tartă sau o plăcintă? Să fie de toate!
Pregăteşti repede compoziţia sau aluatul cu ajutorul celui mai performant şi mai dorit mixer la ora actuală, pe care îl găsești la Altex Brăila Mall, iar treaba este pe jumătate gata.
mixer
Mixer – Russel Hobbs – Altex 

Apoi aşezi totul în tăvi de calitate, de la Top Shop Brăila Mall, ca la zile mari, să crească şi să se coacă frumos în cuptor. Noul înveliș Delimano Ceramica Forte este cu până la 3 ori mai antiaderent și este cu 50% mai rezistent la zgârieturi, având o durată de exploatare dublă.

105879325-forma-silicon-prajitura-trandafir tava-de-copt

Aşa se face că aceste tăvi nu doar că arată foarte bine în orice bucătărie dar şi contribuie decisiv la bunul gust din final, pentru că distribuie căldura uniform, rezistând ani la rând.

Servire

În privinţa servirii, vesela, tacâmurile şi paharele vor face o mare diferenţă din punct de vedere calitativ, la masă. Şi pentru a scoate în evidenţă aspectul bunătăţilor preparate şi micile detalii decorative, mergi la sigur alegând Simplitatea – prin porţelan, cristal şi inox fără încrustături, pentru o notă mereu rafinată a mesei.

suport-EH
Suport fructe – English Home

  

Aşadar, dacă lucrurile sunt bine stabilite pe hârtie, de la ingredientele din meniu la ceea ce mai ai nevoie în bucătărie, o vizită în magazinele din Brăila Mall va face să rezolvi problema ustensilelor şi a vaselor pentru gătit.

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of