STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

5 cărți care îl vor captiva pe copilul tău

13 septembrie 2017
carti

Într-o epocă a gadget-urilor este din ce în ce mai greu să le păstrăm celor mici interesul pentru cărți. Citind, îți dezvolți cel mai bine imaginația și îți pui la treabă creativitatea, puterea de concentrare și memoria. De aceea este foarte important să-ți obișnuiești copilul de mic să citească zilnic câte ceva. Iată 5 cărți minunate cu care să-i dezvolți apetitul pentru lectură:

 

Prima enciclopedie Larousse

   image30

Cum se succed anotimpurile? Ce forme de relief există în natură? De ce au dispărut dinozaurii? Care este locul Pământului în Univers și cum funcționează planetele? Cum ne putem proteja planeta? Sunt doar câteva dintre întrebările la care cel mic tău va găsi răspuns cu ajutorul acestei enciclopedii ilustrate, scrisă pe înțelesul micilor cititori.

 

Vrăjitorul din Oz, autor: L. Frank Baum

image31

 

În această carte cu ilustrații superbe, copilul tău va descoperi poveşti clasice precum Cenuşăreasa, Albă-ca-Zăpada, Scufiţa-Roşie, Pinocchio, Vrăjitorul din Oz și Alice în ţara Minunilor. Sunt capodopere literare pe care toți copiii trebuie să le cunoască și, cu siguranță îți va face și ție plăcere să le redescoperi, răsfoind această carte alături de prichindelul tău.

 

365 de lucruri de creat și confecționat

image32

 

Cu această carte captivantă la dispoziție, copilul tău va avea câte ceva de făcut în fiecare zi a anului. Va descoperi activităţi noi şi interesante, colaje de materiale, desene cu frunza, desene pe linguri, etichete pentru cadouri şi multe alte lucruri de creat şi confecţionat. Vei avea astfel ocazia de a-ți învăța copilul lucruri noi și interesante, în timp ce își va exersa creativitatea și îndemânarea.

 

Calul de război, autor: Michael Morpurgo

image33

 

Steven Spielberg a realizat o ecranizare superbă a cărții lui Michael Morpurgo, dar înainte ca tu și cel mic să vedeți filmul, oferă-i să citească romanul de la care a pornit totul. Va descoperi povestea impresionantă a lui Joey, un cal superb cu cruce albă pe frunte care este vândut Armatei şi se trezeşte aruncat în mijlocul luptelor de pe frontul de vest.

 

Minionii – Povestea completă, autor: Brian Lynch

image34

 

Ce copil nu-i îndrăgește pe simpaticii minioni? Dacă deja l-ai dus pe micuțul tău să vadă filmul, îi va plăcea să poată să se reîntâlnească cu personajele lui preferate oricând, răsfoind această carte veselă și captivantă.

Vino la Inmedio în Brăila Mall să descoperi aceste cărți și multe alte titluri pentru copii!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of