STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Toamna vine cu noutăți pentru casă și amenajarea ei

12 septembrie 2017
amenajare

Nu e așa că pare că e timpul perfect pentru a redecora? Dar, întrebarea care ne vine în gând este: care sunt tendințele pentru acest an, ce găsim prin magazine și se potrivește cu stilul pe care vrem să îl emane căminul nostru?

Am dat o tură prin magazinele de amenajări interioare din Brăila Mall și iată ce informații am cules:

#Culoarea anului a fost și este: Greenery

Greenery exprimă prospețime și dorința de a ne reîntoarce la natură și la mediul înconjurător. Este un verde-gălbui, simbolizează noile începuturi, fiind corelată cu vibrația primăverii, veselia și optimismul. Nu ezita să vopsești pereții cu această nuanță ori să decorezi prin diverse obiecte de această culoare.

Screen Shot 2017-09-11 at 12.55.47

 

Naturlich

#Alege texturile care asigură o adevărată experiență

Stilul minimalist a cucerit în ultimii ani, și în topul decorațiilor interioare au fost pentru mult timp liniile drepte, suprafețele mate, line, monocrome, care păstrează aura simplității ca eleganță. În acest an însă, arhitecții și designerii de interior au mizat și pe materialele prețioase la atingere. Materialul din care este confecționată piesa de mobilier trebuie să ofere o adevărată experiență senzorială. Spre exemplu, catifeaua, pielea, dar și alte materiale prețioase rămân și în acest an în tendințe.

Screen Shot 2017-09-11 at 12.55.55

 

Naturlich

#Accesorizează-ți casa

Chiar dacă ai ales culorile și piesele perfecte de mobilier, pentru ca redecorarea să fie completă trebuie să fim foarte atenți și la accesoriile pe care le potrivim noii noastre case. Se poartă accesoriile cât mai neobișnuite, dar și cele în dulcele stil englezesc ori cele care vor da o notă de eleganță și disctincție căminului tău. Iată câteva produse pe care le găsești în magazine:

Screen Shot 2017-09-11 at 12.56.01

 

English Home

Vino în magazinele din Brăila Mall și inspiră-te pentru a redecora așa cum ai visat!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of