STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Idei pentru amenajare unei terase chiar în balcon

24 mai 2017
Idei pentru amenajare unei terase chiar în balcon

Știm, spațiul mic pe care îl pune la dispoziție balconul tău este cel mai mare dușman al acestui gând. Dar nu e cazul să te lași descurajat. Există o mulțime de soluții prin care poți schimba rapid fața balconului tău pe timp de vară și să simți că pășești zi de zi într-o curte, chiar dacă stai la bloc.

Urmează acești pași pentru un balcon-grădină reușit, oricât de mic ar fi spațiul pe care îl ai la dispoziție:

☀ Golește balconul!

Orice schimbare sănătoasă începe cu puțină curățenie. Îți vei da seamă cu nu te-ai mai atins de lucrurile de pe balcon de ani de zile. Așadar, clar nu ai nevoie de ele și trebuie să dispară ca să faci loc frumosului.

 

☀ Alege mobilierul!

Nu trebuie să fie ceva extravagant. Poți opta doar pentru o măsuță cu 2 scaunele ca cele de grădină (varainta mini) sau cele de picnic.

1

 

☀ Îmbogățește-ți colecția de plante și flori!

…și scoatele pe balcon, bineînțeles. Optează pentru ghivece de ratan (mici, late, suspendate, înalte) pentru autenticitate și plantează diverse, dar fără să omiți: câteva flori colorate (mușcate, trandafiri), plante aromatice (busuioc, mentă, mărar, pătrunjel, cimbru), roșii cherry și ardei iuți. Toate exemplele sunt rezistente și te vor ține toată vara. În plus, vei avea tot timpul verdeață la îndemână.

2

 

☀ Decorează, decorează, decorează!

…în mare ești gata, dar parcă mai lipsește ceva. Și mai multă culoare! Poți adăuga culoare prin decorațiuni drăguțe precum: ghirlande de lumini suspendate printre ghivecele agățate, perne colorate pe scaune, tablouri și tot felul de vase tematice care să te ducă cu gândul la vară.

3

 

☀A, și un ventilator pentru zilele caniculare!

 Nu uita să plasezi, într-un colț, și un ventilator pentru zilele caniculare. Va fi benefic atât pentru tine, pentru cei care petrec timp acolo, cât și pentru plante, pe care nu trebuie să uiți să le uzi. Temperaturile foarte ridicate le pot usca de la o zi la alta. Încercă să le uzi pe seară, după apusul soarelui. Udatul în mijlocul zilei le poate usca, de asemenea.

4

 

Petrece-ți vara la terasă, chiar la tine acasă! Cu o vizită în magazinele din Brăila Mall!

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of