Arsis

Vrei un telefon nou? Specialiştii din magazinul Arsis abia aşteaptă să-ţi dezvăluie amănunte despre oferte pur şi simplu cuceritoare.
Tot aici poţi afla detalii despre cele mai avantajoase servicii de telefonie mobilă şi internet.
Pentru mai multe amănunte, te aşteptăm în magazinele Arsis – Vodafone sau pe site-ul www.arsis.ro.

Germanos

Germanos este cel mai mare lant de magazine de telefonie mobila din Romania. Cu peste 210 de magazine in peste 100 de orase din tara, Germanos va invita sa faceti o plimbare in lumea celor mai noi tehnologii mobile si in magazinul din incinta centrului comercial Shopping City Brăila . In prezent portofoliul de produse si servicii oferite de Germanos in Romania acopera o gama completa de produse si servicii de telefonie mobila ce include: telefoane mobile, produse si servicii ale Cosmote, accesorii pentru telefoane mobile si servicii post-vanzare care fac viata mai usoara consumatorilor.

Printre aceste servicii se numara G-agenda (cu ajutorul careia transferi usor si rapid agenda din vechiul telefon in noul telefon), G-ticket (in orice magazin Germanos se pot cumpara bilete la cele mai importante evenimente din tara dar si de peste hotare), G-service (este cea mai extinsa retea de service tehnic din Romania ce asigura verificare gratuita a acumulatorilor de telefoane mobile, telefoane de imprumut pe perioada reparatiei, in limita stocului, 30 de minute durata medie de reparatie a majoritatii defectelor comune) si G- plati facturi (cu ajutorul careia poti plati rapid facturile Cosmote si Romtelecom).

Pe langa telefonie mobila, in magazinele noastre consumatorii pot gasi si o gama larga de produse si accesorii digitale precum camere foto, camere video, playere audio, telefoane DECT, carduri de memorie dar si servicii de noua generatie precum conexiuni ADSL (Click Net), televiziune digitala (Dolce) si servicii de voce oferite de Romtelecom.