Sportisimo

SPORTISIMO s.r.o. este un retailer de top axat pe articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte. Suntem pe piața din Cehia din anul 1999, timp în care am câștigat mulți clienți mulțumiți, clienți care ne caută pentru oferta bogată a produselor de calitate foarte bună, oferite la cele mai avantajoase prețuri.

Various Brands

Descrierea companiei:
Various Brands „SPORTLIFESTYLE”
Compania cu capital integral romanesc Various Brands a intrat pe piata in anul 2007, deschizand primul magazin in Ramnicu Valcea iar in 2008 in Galati. Actual Various Brands detine 11 magazine in cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Ploiesti, Galati, Braila, Rm Valcea, Tg Jiu, Craiova, DT Severin si Constanta. Expansiunea brandului continua.
Magazinele Various Brands ofera clientilor o gama variata de produse sportive ale celor mai renumite brand-uri: ADIDAS, Nike, Puma, Converse, New Balance , Reebok si altele.

www.facebook.com/variousbrandsbraila

Hervis

Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate precum Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer sau Atomic, iar 40% mărcilor proprii, precum Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger sau Seems.
Magazinele Hervis Sports oferă o gamă variată de articole sportive de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri și cu cele mai atractive oferte, urmând tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani. Compania Hervis Sports a fost înființată în anii ’70 în Austria şi deține peste 170 de filiale în Austria, Cehia, Slovenia, Croația, Ungaria, România şi Germania. Hervis Sports aparține 100% grupului Spar Austri.