Cofetăria Blanche

Fineţea, rafinamentul si luxul s-au intalnit la Cofetaria Blanche pentru a oferi clienților adevăratul gust al prăjiturilor și produselor de patiserie. Produsele promit o experiență culinară desavârșită și garantează că vor lăsa un zâmbet dulce pe fața tuturor!

???????????????????????????????

 

Passage

Passage este un lanţ de restaurante tip fast-food în continuă expansiune. Printre obiectivele vizate, cel mai important este menţinerea relaţiei armonioase cu oaspeţii, ce se poate consolida doar prin corectitudine, onestitate şi integritate. Se urmăreşte ca servirea să fie impecabilă, rapidă, iar produsele întotdeauna proaspete şi delicioase. Nu în ultimul rând, întreaga echipa Passage se străduieşte în fiecare zi să progreseze, să se perfecţioneze şi să ajungă în inima fiecărui pofticios punându-vă la dispoziţie produse cu specific turcesc!

Salad Box

Salad Box s-a născut din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food.

Meniul constă în salate preparate la fața locului din ingrediente proaspete, dar și supe cremă, deserturi sanătoase și delicioase, fresh-uri și limonade.

Preparate într-un timp foarte scurt și un gramaj de peste 400 grame, salatele pot fi consumate fie în food-court, fie în orice alt loc, datorită cutiei foarte practice marca Salad Box.

Pentru cei care au poftă de ceva diferit, aceștia au la dispoziție o gamă de peste 40 de ingrediente pentru a-și compune propria lor salata: legume, fructe, semințe, brânzeturi, carne de pui sau de vită preparată la fața locului, ton, somon sau bacon. Toate împreună cu unul din dressing-urile speciale Salad Box.

Spartan

Spartan mizează pe calitate, gust unic în lume şi prospeţime.
Calitatea excepţională a produselor: sosuri, pyta, carne frăgezită în iaurt, sosuri cu legume fresh, murături de casă şi iaurt proaspăt şi gustul unic în lume al reţetelor secrete din Grecia antică fac ca Spartan să fie numărul 1 în România.