Mondex

Mondex Sibiu este unul dintre principalii producători de şosete şi ciorapi fini din România. Mondex produce şosete şi ciorapi din bumbac 100% sau amestec cu poliamidă, şosete şi ciorapi elasticizaţi cu elastan, precum şi din alte tipuri de fire. Alături de gama completă de produse – şosete şi ciorapi – prezentate sub brandul Mondex, magazinele oferă şi gama nouă de produse de lenjerie: slipi, boxeri, maiouri, tricouri, jackete tip fleece pentru copii, femei, bărbaţi, prezentate sub marca Tuareg.
Vă aşteptăm în magazinele Mondex  pentru a afla cum puteţi deveni posesori de Card de Fidelitate Mondex.
Ca posesor al Cardului de Fidelitate Mondex veţi putea face cumpărături cu o reducere de 8% pentru toate categoriile de produse prezente în magazinele Mondex.
De ce 8%? Pentru că MONDEX s-a gândit să ofere clienţilor fideli câte 1% discount pentru fiecare 10 ani de experienţă şi da, avem peste 80 de ani de experienţă în producerea şi comercializarea şosetelor din bumbac şi a ciorapilor fini pentru femei, precum şi, începând cu anul 2003, a lenjeriei Tuareg pentru toată familia.
Cumpărăturile făcute de ziua de naştere au 16 % reducere.  De asemenea, participaţi la promoţii speciale, adresate în exclusivitate clienţilor fideli.
Vă aşteptăm în magazinul Mondex!