English Home

English Home, retailer international de textile si decoratiunı pentru casa, cu peste 350 de magazine in tari precum Turcia, Grecia, Ucraina, Bulgaria, Maroc, Polonia, acum si in Romania. Produsele English Home reflecta o reinterpretare a stilului britanic in materie de decoratiuni interioare, stil caruia i s-a adaugat o nota romantica. De la bun inceput, din 2008, anul in care brandul a intrat pe piata, misiunea sa a fost de a oferi clientilor preturi accesibile pentru articole de buna calitate.

Naturlich

Când vine vorba despre mobilier şi decoraţiuni, vom răspunde mereu Natürlich! la toate solicitările clienţilor noştri. Natürlich – mobilier und decoraţiuni s-a dezvoltat treptat, de-a lungul a 20 de ani de colaborare strânsă cu parteneri străini. Astăzi, magazinul de mobilă online Natürlich oferă clienţilor săi produse şi servicii de rigoare germană.
Conceptul Natürlich integrează mai multe categorii de mobilier, de la dormitor până la bucătărie, camere de zi, sufragerii, tapițerie, camere de tineret, puțin office și decorațiuni, toate cu un design deosebit, modern sau clasic pentru toate gusturile. Practic e un concept integrat.
Echipa Natürlich este formată din oameni specializaţi – dinamici, compacţi, determinaţi, cu un nivel de profesionalism ridicat care au ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor în materie de mobilă şi obiecte decorative.
Viziunea noastră urmăreşte schimbarea imaginii serviciilor din această industrie printr-o abordare diferită a relaţiilor cu clienţii, noi scoatem „nu” din conversaţii şi îl înlocuim cu Natürlich!

Lem’s

Începând cu anul 2004 și până în prezent, bazându-se pe un model de business eficient, similar sistemului tip franciză, LEM’S a devenit cea mai extinsă reţea de magazine specializate în vânzarea de mobilă de calitate superioară. Creat pe principiul “Expoziţia de mobilă din orașul tău”, magazinul LEM’S transmite o stare de spirit: Buna dispoziţie de acasă.
Lem’s este denumirea dată magazinelor din rețeaua de vânzare a produselor fabricii LEMET. Amenajate în standardele firmei și cu un personal calificat, magazinele Lem’s reprezintă garanția că veți găsi de fiecare dată aceeași politică de calitate și aceleași prețuri.
Puteți vedea întreaga noastră gamă de mobilier în magazinul Lem’s din Brăila Mall, unde personalul instruit vă va ajuta la alegerea mobilei care vi se potrivește. Toate modelele pot fi vizualizate și în galeria virtuală de pe www.lemet.ro alături de detaliile tehnice și prețurile unice din rețeaua Lem’s. În magazinul Lem’s veți găsi servicii complete de transport și montaj, servicii suplimentare față de vânzarea mobilierului. Va rugăm sa contactați magazinul Lem’s pentru un calcul exact al acestor servicii.

Cador

www.cadorfashionforhome.ro