Samsonite

Identificând trendurile şi interpretând continua evoluţie a nevoilor călătorului modern, Samsonite continuă să conducă piaţa cu produse de călătorie inovative, de cea mai bună calitate, cu designuri stilizate. Chiar din primele sale zile, Samsonite a fost cel mai inovativ producător de valize din lume. A condus piaţa prin folosirea de materiale noi şi implementarea design-urilor moderne.
Astfel, Samsonite a fost, este, şi va continua să fie vârful de lance în industria genţilor şi valizelor de călătorie.

Perloro

Magazinul Perloro oferă o gamă variată de bijuterii şi accesorii de damă precum şi foarte multe accesorii pentru bărbaţi (ceasuri, portofele şi curele din piele de producţie autohtonă). Toate produsele fac parte din ultimele colecţii apărute la cele mai bune preţuri.

Splend’or

Magazinul SPLEND’OR atrage prin eleganța prezentării colecțiilor de ceasuri și bijuterii, fiind o ușoară cale de acces către brandurile internaționale ce suprind prin noutate, stil și diversitate. Aici se regăsesc modele clasice de design orologer ce măsoară timpul cu mecanisme automatice sau quartz, bijuterii sculptate în aur sau argint și setate cu diamante, perle sau alte pietre preţioase.

Branduri: Certina, Doxa, Seiko, Atlantic, Timex, Esprit, Cacharel, Majorica, Morellato