Meli Melo

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin în anul 1998 în București, în prezent deținând un total de 56 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin tip outlet, 2 department store, 2 magazine în Chișinău (Republica Moldova), 2 magazine în Sofia (Bulgaria), 2 magazine în Belgrad (Serbia) și 5 magazine dedicate exclusiv decorațiunilor pentru casa, Meli Melo deco.

Esprit Libre, colecția Meli Melo SS’18

Esprit Libre este numele colecției Meli Melo de primăvară – vară 2018 și dezvăluie o selecție de piese vestimentare și accesorii cu tentă telurică, ce abundă în nuanțe delicate și texturi organice.

Una dintre temele Esprit Libre este stilul Boho Chic, în care texturile organice de in și bumbac ale bluzelor oversized brodate se alătură moliciunii jachetelor împletite din mohair în nuanțe stinse de bej, roz prăfuit și visiniu palid, accentuate de coliere suprapuse și brățări groase argintii și arămii. Împreună, acestea alcătuiesc ținute lejere, mângâiate de briză și trezesc dorința unei plimbări cu picioarele goale prin nisip, pe plajă, ca o evadare în vacanță, la malul mării, în sunet de valuri.

Costumele de baie cu imprimeuri vegetale, ce acoperă întreaga paletă de verde și virează spre culori vibrante (roșu, portocaliu, violet, turcoaz), accesorizate cu cercei din pene de păun împodobite cu strasuri, împreună cu broșele-insecte oversized punctează exotic colecția Meli Melo SS18. Pălăriile din paie cu ciucuri simpli sau multicolori aduc o notă jucăușă întregii colecții.

Nota de eleganță basic a colecției Esprit Libre este dată de piesele statement negre, fie ca sunt costume de baie one-piece, fie rochii de voal și dantelă lungi și vaporoase, care, completate cu sandale romane aurii și multe bijuterii metalice auriu-stins, alcătuiesc ținute casual-chic perfecte pentru începutul de vară.

Cercei oversized cu ciucuri și elemente metalice, brățări cu aplicații în culori pastel, feminine, coliere formate din șiraguri de lanțuri, lungi dar și la baza gâtului, sunt doar o parte din tabloul perfect conturat de accesoriile din Meli Melo SS18 Collection pentru întâmpinarea primăverii.

Piesele din colecția Esprit Libre Meli Melo SS18 se găsesc, din 9 martie, în magazinele Meli Melo precum si online pe melimelo.ro.

Samsonite

Identificând trendurile şi interpretând continua evoluţie a nevoilor călătorului modern, Samsonite continuă să conducă piaţa cu produse de călătorie inovative, de cea mai bună calitate, cu designuri stilizate. Chiar din primele sale zile, Samsonite a fost cel mai inovativ producător de valize din lume. A condus piaţa prin folosirea de materiale noi şi implementarea design-urilor moderne.
Astfel, Samsonite a fost, este, şi va continua să fie vârful de lance în industria genţilor şi valizelor de călătorie.

Perloro

Magazinul Perloro oferă o gamă variată de bijuterii şi accesorii de damă precum şi foarte multe accesorii pentru bărbaţi (ceasuri, portofele şi curele din piele de producţie autohtonă). Toate produsele fac parte din ultimele colecţii apărute la cele mai bune preţuri.

Splend’or

Magazinul SPLEND’OR atrage prin eleganța prezentării colecțiilor de ceasuri și bijuterii, fiind o ușoară cale de acces către brandurile internaționale ce suprind prin noutate, stil și diversitate. Aici se regăsesc modele clasice de design orologer ce măsoară timpul cu mecanisme automatice sau quartz, bijuterii sculptate în aur sau argint și setate cu diamante, perle sau alte pietre preţioase.

Branduri: Certina, Doxa, Seiko, Atlantic, Timex, Esprit, Cacharel, Majorica, Morellato