STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Lucrări de extindere și modernizare la Brăila Mall

Noi branduri internaționale vor fi accesibile brăilenilor din această toamnă

 

La începutul lui 2016, New Europe Property Investments (NEPI) a decis extinderea și modernizarea Brăila Mall, cel mai mare centru comercial din regiune. Ca parte a extinderii, retailerul de renume INDITEX va deschide în centrul comercial din Brăila trei noi magazine.

 

Din această toamnă, Stradivarius, Pull&Bear şi Bershka vor mări lista de opţiuni de cumpărături pentru comunitatea locală. Totodată, LC WAIKIKI se regăseşte pe lista brandurilor care vor deschide noi magazine la Brăila Mall în perioada următoare.

 

„Anul acesta, am început un proces îndelungat de reconfigurare a ofertei comerciale din Brăila Mall pentru că ne dorim centrul comercial să fie în permanență aliniat la nevoile și stilul de viață al clienților noștri. Venirea celor trei branduri Inditex în Brăila Mall, cât și multiplele demersuri de reconfigurare vor consolida poziția centrului în regiune, oferind publicului o destinație modernă de shopping și divertisment.” a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI.

braila-mall-exterior

Galeria de fashion a centrului comercial are în prezent o structură mixtă de chiriași, reprezentată de H&M, Deichmann, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Hervis, Benvenuti. La acestea, s-au adăugat în vara acestui an branduri din diverse categorii, printre care Profihairshop, Coccodrillo, dar şi o nouă farmacie Sensiblu.

 

Mai mult, în cadrul lucrărilor de reconfigurare, magazine deja existente, precum Otter sau Various Brands, au decis redeschiderea sub un nou concept modern, pentru ca vizitatorii să se bucure de o experiență redefinită de shopping.

 

Modernizarea a început cu recondiționarea galeriei Carrefour şi a continuat cu extinderea zonei de restaurante şi divertisment. Atracțiilor binecunoscute – cinematograful multiplex Cinema City, patinoarul, pistele de bowling și cazinoul – li s-a adăugat o zonă extinsă de food court, care include brandurile KFC, Salad Box, Spartan, Pomodoro, Quasi Pronti, Passage, cofetaria Blanche și cafeneaua Segafredo, o ofertă generoasă pentru petrecerea timpului liber.

food-court-braila-mall

În total, la finalizarea lucrărilor, până la sfârșitul anului, mall-ul va ajunge la o suprafață totală de 56.907 mp închiriabili.

 

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of