Juniorii vor pedala din nou la Brăila

ultimele regulamente publicate

11/04/2016

Juniorii vor pedala din nou la Brăila

Brăila, 11.04.2016 – Asociaţia Bike Works organizează ediţia a VI-a a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii, „Juniorii Pedalează” în municipiul Brăila. Toţi copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani sunt provocaţi la un concurs de îndemânare pe bicicletă. În funcţie de vârstă, participanţii vor avea de parcurs, pe bicicletă, un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole – de la treceri printre jaloane, la traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui recipient cu apă de la un punct fix la altul.

Deja cu un istoric, evenimentul va avea loc în parcarea Brăila Mall şi se va desfăşura pe un circuit închis, toată zona de concurs fiind izolată şi marcată corespunzător.

Înscrierile la cea mai interesantă întrecere sportivă pentru copii se fac online pe site-ul juniorii.bikeworks.ro, până cel târziu Vineri, 15 Aprilie 2016. Se percepe o taxă de 25 de lei online si de 30 de lei la fata locului, iar achitarea taxei, pentru inregistrarea online se face în maxim 5 zile de la data înscrierii, dar nu mai târziu de data evenimentului. Dovada plăţii va fi trimisă pe mail la adresa juniori@bikeworks.ro. După recepţionare, numele concurentului va apărea în secţiunea Participanţi.

Începând cu ora 9.00, în parcarea Brăila Mall se ridică pachetele de concurs, se pregătesc bicicletele, pentru că la ora 11.00 se strigă START!

La finalul concursului, cei mai pricepuţi ciclişti vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi premii oferite de sponsori. Un motiv în plus îl constituie tombola surpriză la care vor fi înscrişi din start toţi participanţii la întrecere!

Atenţie, Duminică, 17 Aprilie 2016, la Brăila Mall “Juniorii pedalează”!

Obligatorii sunt distracţia, spiritul de aventură şi competiţie şi fair-play-ul nelipsit în orice întrecere sportivă!

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe braila-mall.ro sau pe Facebook Braila Mall.

Contact Brăila Mall: Oana VAIDA, PR Specialist: ovaida@nepinvest.com; 0757 115 383

Contact NEPI: Raluca VASILESCU, PR Group Manager: rvasilescu@nepinvest.com; 0723 127 167

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait