Echipajul KIDS ON THE MOON îi așteaptă pe copii să decoleze într-o fascinantă călătorie pe lună!

ultimele regulamente publicate

27/07/2015

Echipajul KIDS ON THE MOON îi așteaptă pe copii să decoleze într-o fascinantă călătorie pe lună!

Brăila, 26.05.2015 – În perioada 28 Mai – 21 Iunie, Brăila Mall – cel mai mare centru comercial din zona Brăila – Galaţi, găzduiește evenimentul Kids on the Moon – cea mai mare călătorie în lumea fascinantă a spațiului cosmic, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Expoziția interactivă reprezintă o oportunitate inedită pentru cei mici de a învăța noțiunile de bază în astronomie în cadrul unui curs interactiv de 45 de minute, dar și de a descoperi tainele călătoriilor în cosmos în calitate de astronauți echipați pentru o misiune în spațiu. Pe parcursul lecției interactive, copiii vor fi supravegheați de mentori care le vor dezvălui misterele universului, iar la finalul călătoriei vor primi un Certificat de Astronaut.

Expoziția cuprinde trei secțiuni – zona culturală, zona pământească și zona lunară. În prima secțiune cei mici vor avea ocazia de a afla cine au fost primii oameni care au pășit pe lună, precum și detalii inedite despre modulele spațiale care au explorat orbita. În zona pământească copiii vor descoperi imagini inedite din spațiu cu ajutorul unor ochelari speciali. Cea de-a treia zonă este locul în care cei mici vor putea aseleniza, folosind casca de astronaut, ca nişte adevăraţi temerari ai spațiului.

Pe lângă modulul interactiv, expoziția le oferă copiilor și posibilitatea de a învăța sistemul solar sau de a descoperi cum funcționează un telescop spațial. Imaginile din cadrul expoziției Kids on the Moon sunt fotografii oficiale împrumutate de ESA (Agenția Spațială Europeană) și NASA. În plus, fotografiile astonauților celebri precum: Rick Hleb, Buzz Aldrin, Bruce McCandless, Story Musgrave, Jake Garn și Alexander Poleschuk sunt cu semnătura celor care au transformat explorarea spațiului într-un obiectiv al întregii omeniri.

Biletul pentru expoziție are un preț de 10 lei și va putea fi achiziționat de la Caseria Patinoarului din incinta Brăila Mall. Pentru rezervări, solicitările se transmit către adresa de mail: eveniment@braila-mall.ro sau la telefon
0747 591545

Pentru grupurile organizate de minim 15 copii, biletul de intrare va avea o reducere de 10%.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe www.braila-mall.ro sau pe Facebook/ Brăila Mall.

 

*** Despre Brăila Mall

Brăila Mall este deținut de fondul de investiții sud-african New Europe Property Investment (NEPI) și este situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, creativitate și de distracție. Din portofoliul NEPI mai fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Centre, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu Jiu şi alte centre comerciale atat în ţară, cat şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait