Cel mai prestigios concurs de fotografie din România: National Geographic Photo Contest 2015 îşi aduce câştigãtorii la Brãila Mall

ultimele regulamente publicate

19/11/2015

Cel mai prestigios concurs de fotografie din România: National Geographic Photo Contest 2015 îşi aduce câştigãtorii la Brãila Mall

 ng

Pe lângă expoziţie, cei prezenţi se vor putea bucura de un curs gratuit de fotografie

 

Brãila, 17 Noiembrie 2015 – Expoziţia celui mai mare concurs de fotografie din România va fi prezentã la Brãila Mall începând de Joi, 19 Noiembrie, ora 18.00. Imaginile câştigãtoare vor putea fi admirate pânã pe data de 25 Noiembrie. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la o expoziţie foto de excepţie organizatã de National Geographic în parteneriat cu Nikon.

Pentru a veni în întâmpinarea pasionaţilor de fotografie care vor să descopere tehnicile ce ridică fotografiile la rang de artă, Brãila Mall le oferă posibilitatea vizitatorilor de a participa inclusiv la un curs de fotografie cu intrare liberă, ce va fi susţinut de Dan Besliu. Cursul va avea loc în deschiderea vernisajului, pe data de 19 noiembrie, începând cu ora 18:00. Dan Besliu este lector de fotografie şi editare de imagini la Şcoala de Fotografie Freelancer, cu peste 3000 de imagini publicate în ziare şi reviste. A susţinut de-a lungul carierei 12 cursuri de tehnică fotografică, 8 cursuri de artă fotografică, peste 50 de workshop-uri de fotografie, peste 30 de cursuri de fotografie pentru tineri in programul „Vorbeşti fotografie?”, 7 tabere de fotografie pentru copii şi numeroase cursuri foto pentru companii.

La concursul National Geographic Photo Contest 2015, care s-a desfăşurat între 2 iulie şi 30 septembrie 2015, au fost înscrise 1514 imagini, realizate de 773 de fotografi. Pentru fiecare secţiune din concurs: NATURĂ, OAMENI, ANIMALE, REPORTAJ şi PLIMBĂRI PRIN BUCUREŞTI, au fost desemnate câştigătoare câte două fotografii: una la Alegerea Publicului (prin vot online pe http://photocontest2015.natgeo.ro) şi una la Alegerea Juriului, format din experţi în arta fotografică precum Cătălin Gruia, redactor Şef National Geographic & NG Traveler, Zoltan Lorencz, artist vizual, arte plastice şi regie film, Marian Ilie, fotoeditor, Hepta Photo Agency, Dan Beşliu, fotograf, lector SFF, Eugen Negrea, Preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.

 

Expoziţia de la Brãila Mall face parte dintr-un vernisaj naţional ce aduce cele 10 lucrări câştigătoare în oraşe precum Bucureşti, Deva, Târgu Jiu, Ploieşti şi Constanţa. Concursul National Geographic Photo Contest 2015 a fost organizat de Burda România în parteneriat cu Skin Media, importator oficial Nikon, Photosetup, National Geographic Channels România şi reţeaua Nepi.

 

Mai multe detalii despre eveniment puteti descoperi pe braila-mall.ro sau pe Facebook Brăila Mall.

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait