STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Tabletă Samsung, pereche patine, voucher cadou Brăila Mall 200 lei, brățară fitness și multe altele.

ÎMPODOBEȘTE BRADUL AICI
Brăila Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Au început lucrările de extindere și modernizare la Brăila Mall

New Europe Property Investments (NEPI) a decis extinderea și modernizarea Brăila Mall, cel mai mare centru comercial din această zonă a țării. În total, la finalizarea lucrărilor, până la sfârșitul lui 2016, mall-ul va ajunge la o suprafață totală de 57.250 mp închiriabili.

 

”Obiectivul acestei investiții este de a aduce clienților noștri din sud-estul țării în perioada următoare mai multe opțiuni de cumpărături și de petrecere a timpului liber prin îmbogățirea mixului de magazine și restaurante cu branduri de renume național și internațional,” afirmă Tiberiu Smaranda, Director Executiv, NEPI.

 

Lucrările de modernizare au început în cursul acestei luni cu recondiționarea galeriei Carrefour, fiind dealtfel prima zonă deschisă publicului în cadrul centrului comercial, la inaugurarea sa la finalul anului 2007. Estimăm finalizarea lucrărilor pentru această parte în luna martie.

 

Tot în această lună a început și extinderea zonelor de food court și divertisment, care va fi dată în folosință în perioada imediat următoare.

 

În ceea ce privește galeria de retail, o vom recondiționa treptat în perioada mai-noiembrie a acestui an.

 

Centrul comercial are în prezent o structură mixtă de chiriași. Astfel, zona fashion este reprezentată de H&M, Deichman, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Otter, Hervis, Benvenuti.

Zona de food și divertisment este asigurată prin KFC, Segafredo, patinoar permanent și cinematograful multiplex Cinema City.

Hypermarketul Carrefour, BricoDepot, Pepco, Naturlich, Lems, Altex și Flanco completează oferta Brăila Mall.

Centrul comercial este destinație pentru o zi, care oferă atât familiilor, cât și tinerilor tot ce aceștia au nevoie sub același acoperiș.

 

Brăila Mall este deținut de fondul de investiții sud-african New Europe Property Investments (NEPI) și este situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și de distracție.

 

New Europe Property Investments plc (NEPI) este un grup de investiții listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB).

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Shopping City Timișoara, Ploiești Shopping City, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 

Contact Brăila Mall: Oana VAIDA, PR Specialist: ovaida@nepinvest.com; 0757 115 383

Contact NEPI: Raluca VASILESCU, PR Group Manager: rvasilescu@nepinvest.com; 0723 127 167

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of