Fetițele Powerpuff vin la Brăila Mall!

BlossomBubbles şi Buttercup sunt Fetiţele Powerpuff. Sunt trei fetiţe care au o misiune importantă: să salveze lumea înainte de a merge la culcare. Fetiţele locuiesc cu Profesorul Utonium, într-o casă la periferia oraşului Townsville, unde îşi pun la încercare inteligenţa şi muşchii împotriva monştrilor şi răufăcătorilor.

Mascotele Fetițele Powerpuff vor veni pe 24 martie la Brăila Mall, între orele 16:00 – 20:00, să se întâlnească cu fanii! Vom pregăti un colț special amenajat pentru cei mici, in zona food court, unde vor face cunoștință cu cele 3 fetițe cu superputeri, vor colora și se vor fotografia cu personajele preferate!

Vei fi și tu acolo?

Intrarea este gratuită!

Scooby Doo aterizează la Brăila Mall

Scooby Dooby Doo, unde ești tu?

Scooby adoră să se plimbe cu mașina misterelor, dar nu și atunci când un nou mister trebuie dezlegat. Din fericire, prietenul său cel mai bun, Shaggy, este acolo atunci când lucrurile devin înfricoșătoare.

Mascota Scooby Doo vor veni pe 25 martie la Brăila Mall, între orele 16:00 – 20:00, să se întâlnească cu fanii! Vom pregăti un colț special amenajat pentru cei mici, in zona Cinema City, unde vor face cunoștință cu cel mai simpatic cățel, vor colora și se vor fotografia cu personajul lor preferat!

Hai și tu!

Intrarea este gratuită!

Weekend-ul noilor colecții

E primăvară, e totul nou la Brăila Mall!

Noile colecții te așteaptă în magazinele din Brăila Mall, cu o mulțime de surprize. În perioada 16-18 martie, vino la Brăila Mall să te bucuri de cele mai noi tendințe în modă. frumusețe și nu numai! Te așteptăm cu:

  • Premii la cumparaturi: până pe 20 martie, cumpărăturile de min. 300 lei pe mai multe bonuri fiscale din magazinele BRĂILA MALL sunt câștigătoare: primești garantat un voucher de cumpărături în valoare de 30 lei, pe care îl poți folosi în Bershka, Stradivarius și Pull&Bear. Detalii AICI
  • Muzică live – trupa CandyBar alături de participanta la Vocea Romaniei – Oana Mirica
  • Cabină foto – te distrezi și pleci acasa cu o amintire de la noi
  • Sesiuni gratuite de make-up alaturi de Marionnaud
  • Momente de dans și multe surprize

Program:

Make-up by Marionnaud: 16-18 martie – zona Cinema City –  12.00 – 21.00

Cabina foto – 17-18 martie – 17.00 – 20.00

Momente artistice – 17-18 martie – 17.00 – 20.00

Nu rata weekend-ul noilor colecții la Brăila Mall!

De Ziua Femeii, totul e frumusețe!

Pe 8 Martie, ȋn zona Cinema City, de la ora 17:00 sărbătorim toate doamnele și domnișoarele la Brăila Mall! V-am pregătit o mulțime de surprize:

 

★ Sesiuni gratuite de machiaj by Marionnaud și Yves Rocher

★ Sfaturi de înfrumusețare de la L’Occitane by Sensiblu

★ Sesiuni de hairstyle

★ Muzică bună: un cvartet care va crea atmosfera potrivitã, iar micuţa Sophia Antohi va ȋnfrumuseţa seara cu talentul ei, ȋntr-un recital de excepţie.

Surprizele nu se opresc aici. Brãila Mall a pregătit, alături de magazinele participante, promoții și mini cadouri pentru clientele prezente la eveniment.

 

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o zi specială!

 

Primăvara la shopping

Primăvara vine cu colecții noi în magazinele tale preferate, dar și cu promoții de nerefuzat!

În perioada 1 – 20 martie, cumpărăturile de min. 300 lei pe mai multe bonuri fiscale din magazinele BRĂILA MALL sunt câștigătoare: primești garantat un voucher de cumpărături în valoare de 30 lei, pe care îl poți folosi în Bershka, Stradivarius și Pull&Bear.

Mai multe cumpărături, mai multe premii. Un motiv bun să mergi la shopping pentru a-ți crea cea mai cool garderobă de primăvară!

Regulament