Halloween Party

Bu-hu-hu, am pregătit o groază de surprize de Halloween!

Vino și tu pe 28 octombrie, de la ora 17:00, la Brăila Mall să sărbătorești alături de cele mai prietenoase fantome și vrăjitoare și surprize pentru toți copiii:

  • ateliere creative cu tematică de Halloween
  • jocuri năstrușnice
  • concursuri
  • parada costumelor
  • face painting tematic
  • pinnata plină de bunătăți

Ia-ți  coada de la mătură și hai la Brăila Mall de Halloween!

Totul e poveste

Hai într-o călătorie în lumea magică a Teatrului de Păpuși!

Teatrul de Păpuși Brăila a pregătit o minunată expoziție de păpuși în perioada 22-31 octombrie, la Brăila Mall.

Expoziția permite copiilor, părinților dar și bunicilor, care au fost și ei cândva copii, să revadă unele păpuși, care altădată i-au bucurat și le-au încântat copilăria.

În plus, pe 26 octombrie, de la 17:30,  alături de Liceul de Arte Haricleea Darclee vă așteptăm la  atelierul „Păpuși,povești cu muzică și dans” și la spectacolul de teatru ”Punguța cu doi bani”.

Iar pe 27 octombrie, de la ora 17:00  am pregătit un atelier special pentru toți copiii care vor să vadă cum e să mânuiești o păpușă. Joacă-te cu noi la atelierul de mâinuit păpuși, în zona Cinema City!

Bucură-te de momente de poveste la Brăila Mall!

Totul e super joacă!

Totul e super joacă la Brăila Mall!

 

În peroada 31 martie – 10 aprilie am pregătit o mulțime de momente speciale și surprize pentru cei mici:

 

  • 31 martie – de la ora 18:00

Teatrul Cărăbuș Brăila prezintă piesa de teatru „Fata moșului și a babei”

 

  • 1 aprilie – între 11:30 și 17:00

Surprizele Iepurașului cu Iepurașul Puf care vine cu o mulțime de activități interactive și distractive pentru copii: un maraton de joacă, concursuri și întâlniri cu personaje de basm. Puf Iepurasul, Tilly Floricica, Palarierul Nebun, prințese și alte personaje cunoscute îi asteapta pe cei mici la o super petrecere.

Teatru muzical pentru copii – PAM PAM, un show muzical, unde cei mici se distrează (cântă și dansează), în timp ce învață despre pretenie, respectul reciproc, toleranța.

Ateliere de creație – Decorăm și pictăm oua de paște, colorăm fete haioase de iepuraș.

Fabrica de iepurași – Pictați pe față și cu urechiușe pufoase, copiii vor pleca către zona de entertainment și de show.

Jocuri și concursuri – Bowling cu popice iepuraș, vânătoarea de ouă, parașuta curcubeu, carnavalul animalelor.

 

  • 9-10 aprilie – de la ora 17:00

Joacă-te cu noi de Paște!

Luni, 9 aprilie, de la ora 17:00 – Domnul Iepurel și Doamna Iepurica ți-au pregătit ateliere creative de iepurași și ouă decorative, modelaj de baloane și o mulțime de jocuri și concursuri.

Marți, 10 aprilie, de la ora 17:00 – Decorăm ouă și trăistuțe creative cu Domnul și Doamna Fox. Distracția continuă cu modelaj de baloane, jocuri și concursuri.

 

Hai la joacă și distracție!

Fetițele Powerpuff vin la Brăila Mall!

BlossomBubbles şi Buttercup sunt Fetiţele Powerpuff. Sunt trei fetiţe care au o misiune importantă: să salveze lumea înainte de a merge la culcare. Fetiţele locuiesc cu Profesorul Utonium, într-o casă la periferia oraşului Townsville, unde îşi pun la încercare inteligenţa şi muşchii împotriva monştrilor şi răufăcătorilor.

Mascotele Fetițele Powerpuff vor veni pe 24 martie la Brăila Mall, între orele 16:00 – 20:00, să se întâlnească cu fanii! Vom pregăti un colț special amenajat pentru cei mici, in zona food court, unde vor face cunoștință cu cele 3 fetițe cu superputeri, vor colora și se vor fotografia cu personajele preferate!

Vei fi și tu acolo?

Intrarea este gratuită!

Scooby Doo aterizează la Brăila Mall

Scooby Dooby Doo, unde ești tu?

Scooby adoră să se plimbe cu mașina misterelor, dar nu și atunci când un nou mister trebuie dezlegat. Din fericire, prietenul său cel mai bun, Shaggy, este acolo atunci când lucrurile devin înfricoșătoare.

Mascota Scooby Doo vor veni pe 25 martie la Brăila Mall, între orele 16:00 – 20:00, să se întâlnească cu fanii! Vom pregăti un colț special amenajat pentru cei mici, in zona Cinema City, unde vor face cunoștință cu cel mai simpatic cățel, vor colora și se vor fotografia cu personajul lor preferat!

Hai și tu!

Intrarea este gratuită!