Moș Crăciun vine la Brăila Mall!

Totul e (de) poveste la Brăila Mall în această perioadă!

Pe 18 decembrie (de la 17:00) și 19 decembrie (de la 18:00)  ne pregătim pentru venirea lui Moș Crăciun cu seri de colinde susținute de elevii Liceului de Artă „Harcleea Darclee”, respectiv ai Școlii Populare de Artă „Vespasian Lungu”.

În perioada 20-22 decembrie, de la ora 17:00 ne bucurăm de Adevărata paradă a lui Moș Crăciun. Spiridușii, Fulgii de Nea, Clopoțica, Soldățelul și doamna Crăciun vin alături de Moș la o paradă magică, plină de emoție, care ne va reaminti că familia este cel mai important cadou.

Pe 22 decembrie, de la ora 17.00 avem grijă ca toate cadourile să fie gata de pus sub brad și ți le împachetăm gratuit la standul special amenajat pentru Împachetare gratuită de cadouri.

Hai să petrecem sărbători magice împreună!

Târgul de Crăciun

Între 14 și 24 decembrie, la Braila Mall vine Târgul de Crăciun cu daruri pentru toată familia!

Hai și tu să descoperi cele mai inspirate idei de cadouri pentru mama, tata, cei mici, bunici și amici toți au cadoul perfect aici 👇

  • dulciuri
  • decorațiuni
  • handmade
  • aranjamente

Și multe alte suprize te așteaptă la un târg plin de savoare, zilnic între 10:00 și 22:00!

Ladies Night la Cinema City | A Doua Șansă

Toate fetele se adună la Cinema City Braila Mall!

Pe 11 decembrie, de la 19.30, te așteptăm să petreci Ladies Night la Cinema City Braila Mall. Alături de prietenele tale, vei avea parte de o seară de neuitat la avanpremiera absolută a filmului „Second Act/ A Doua Șansă”  o poveste despre ambițioasa Maya, care după o perioadă de neîmpliniri,  la 40 de ani primește o șansă la care doar visase până atunci.

Orice bilet achiziționat vine cu o surpriză: un produs cosmetic CADOU.

De Sărbători, Totul e Fericire!

? La Brăila Mall sărbătorile vin cu un cadou dublu pentru tine!

Cumpără de minimum 200 lei pe un singur bon fiscal, vino cu el la Biroul de Informații în aceeași zi în care ai făcut cumpărăturile  și ?

? primești pe loc unul dintre cele 2500 premii instant

? și șansa de a participa la tombola specială unde poți câștiga și boxe portabile, tablete, cafetiere, jocuri, vouchere de cumpărături

Pregătește-te de sărbători la Brăila Mall, între 30 noiembrie -23 decembrie și bucură-te de cadouri!

 

Consultă regulamentul campaniei –> AICI