Hai la vânătoarea de comori pe Strada Dalmațieni 101!

Din 25 martie, de la ora 17:00, un nou serial va începe la Disney Channel: Strada Dalmațieni 101!

Cu această ocazie, vă așteptăm împreună cu cei mici pe 6-7 aprilie pe Strada Dalmațieni 101 din Brăila Mall, între orele 16:00-19:00, să luați parte la vânătoarea de comori!

Cei mici trebuie să caute și să parcurgă cele 4 zone personalizate cu Strada Dalmațieni 101, să bifeze pe talonul primit fiecare zonă prin care a trecut, iar la finalul traseului vor primi pe loc un premiu!

Punctul de plecare la vânătoarea de comori este zona Biroului de informaţii Brăila Mall.

Expoziție | Școala Planetelor

💥 Ești gata să pornești într-o călătorie fascinantă prin întreg sistemulul solar, să  descoperi noutăți despre fiecare planetă în parte și să vezi ce înseamnă o coliziune între planete? 🔭

📢 Din 28 martie începe Școala Planetelor la Brăila Mall! Nu rata o experiență educațională inedită la cea mai interctivă lecție de astronomie din oraș!

🚀 Spectacolul durează  aproximativ 35- 40 de minute și se repetă din oră în oră , joi – vineri 10.00-18.00, respectiv sâmbătă-duminică 12.00-20.00, în perioada  (28-31 martie 2019).

Intrarea este GRATUITĂ şi se face pe bază de programare telefonică prealabilă la ☎ 0760896868 sau în limita locurilor disponibile.

Oferă-i copilului tău cel mai frumos cadou! Spectacolul este interactiv şi reprezintă o metodă nouă şi modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaştere şi ştiinţă. Proiectul îşi propune să le stimuleze  copiilor bucuria de a învăța, plăcerea de a descoperi și entuziasmul de a înțelege cât mai multe despre Univers.

Spectacolele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5- 14 ani .

Vă aşteptăm cu drag să călătorim împreună prin Univers, în perioada  28-31 martie 2019, la Brăila Mall!

RoboFest

Echipele Velocity și Helix, calificate în finala concursului național BRD First Tech Challenge vin sâmbătă, 16 martie., la Brăila Mall pentru o demonstrație de zile mari!

Hai de la ora 18.00 să urmărești o demostrație de roboți creați și programați de elevi de la Colegiile Naționale ”Nicolae Bălcescu” și ”Gh. Munteanu Murgoci” în cadrul activităților de timp STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică) tot mai prezente în școli și instiuții atât în țară, cât și în Brăila.

De exemplu, pentru cei interesați, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila derulează activități de tip STEM din anul 2017, prin „Clubul de Robotică” și „Să învățăm să programăm jocuri”

Vă așteptăm în număr cât mai mare să încurjăm performanța elevilor brăileni!

TOTUL E DESPRE TINE de 8 Martie

🎉 Pe 8 Martie petrecem ca între fete la Brăila Mall!

Te la ora 17.00 te așteptăm cu 👇

🎀 flori și surprize

🎀 make-up și hairstyle

🎀 sfaturi de frumusețe

🎀 cabină foto

Împreună cu parterenii noștri:

Salon Glow Up
Salonul Glow Up te așteaptă cu make-up și hairstyling, gene fir cu fir, prezentare cursuri: make-up de bază, curs automachiaj, curs de bază extensii de gene, vouchere cadou, vanzare de produse pentru îngrijire și o super tombolă tombolă cu un curs gratuit de automachiaj ca premiu.

Salon Tres Belle
Salonul Tres Belle a pregătit ședințe de make-up.

MY Bartender’s
Barmanii pricepuți te răsfață cu mix-uri de cocktailuri speciale pentru doamne si domnișoare.

Acum că știi unde e cea mai faină petrecere de 8 Martie, nu-ți rămâne decât să împarți vestea cu cele mai bune prietene!

Fii TOT MAI INSPIRAT de noile colecții!

🍀 Tendițele primăvară-vară 2019 anunță vitrine colorate cu croieli spectaculoase pe galeria Brăila Mall!

De la print-uri artistice, buline, influențe western și animal print la nuanțe de galben și nuanțe neutre precum bej, caffee latte sau crem, toate sunt tendințe de luat în seamă, probat și combinat în ținute în pas cu moda 💜

Vestea bună e că nu toate acestea nu vin singure la Brăila Mall, vin cu premii pentru tine!

1⃣ Cumpără de minimum 200 lei între 1 și 24 martie din magazinele din Brăila Mall

2⃣ Vino cu bonurile de cumpărături la Biroul de informații în aceeași zi în care ai făcut cumpărăturile

🎁 Și primești pe loc un voucher de 30 lei pentru și mai mult shopping din noile colecții ale magazinelor tale preferate Bershka, Stradivarius sau Pull & Bear.

Citește regulamentul complet AICI.